Як обрати лампу для манікюру

Лампа для нігтів є одним із найголовніших апаратів, за допомогою якого створюється манікюр.

Адже саме лампа сушить гель-лаком або лак для наращування нігтів, тому без неї аж ніяк не обійтися.

Від якості лампи  для манікюру та її правильного вибору залежить краса нігтів. Сьогодні на ринку є величезна кількість видів ламп для манікюру, тож спробуємо не розгубитися у потоці пропозицій і обрати саме те, що потрібно.

Яких видів бувають лампи для манікюру?

Лампи UV – за допомогою ультрафіолетових променів просушують гель-лак, гель чи біогель. Тому їх часто називають ультрафіолетовими лампами.

Така лампа  містить в собі маленькі УФ лампочки, їх можна міняти у випадках перегорання.
Доступність у ціні – одна з основних переваг такого типу ламп.

Лампи LED – працюють за допомогою світлового випромінювання. Така лампа дорожча за ультрафіолетову, але вона має ряд переваг.  Швидше сушить робочий матеріал – це перша перевага. І друга – безпечна у використанні і не завдає шкоди нігтям та очам.  LED лампа підходить як для салонів краси, так і для використання у домашніх умовах.

Лампи CCFL – газосвітлові лампи з холодним катодом працюють за допомогою газу, який випромінює світло. Невисока ціна на такий тип лампи плюс тривалий термін експлуатації є основним причинами їх популярності серед майстрів.

Лампи LED+CCFL – а це гібридні лампи. Судячи з назви, уже зрозуміло, що така лампа поєднує в собі два вище описані типи. Така лампа уже вважається професійною і зазвичай її купують для салонів краси. Та й зрештою, вартість її відчутно вища, відтак не кожен може дозволити собі її для використання у домашніх умовах. Та й зрештою, чи потрібно?

Лампи SUN – поєднують в собі особливості UV/LED ламп (ультрафіолетових та світлодіодних). Користуються такими лампами як майстри у салонах, так і аматори у домашніх умовах, адже лампи SUN доступні в ціні плюс мають ряд переваг. Зокрема, вони працюють з усіма видами матеріалів (гель, біогель, гель-лак), мають високу швидкість сушки. Зручний і сучасний дизайн ще тільки посилюють увагу до цього типу ламп.

Сенсорні лампи – завдяки сенсору такий вид ламп зберігає свої технологічні властивості і довго служить для свого господаря. Зручність і практичність у використанні є одними із причин шаленої популярності саме такого типу ламп.

Як обрати лампу для манікюру?

З типами ламп начебто розібрались, а тепер як обрати? Для початку треба врахувати матеріал, з яким доведеться працювати. Наприклад, якщо це буде тільки гель-лак, тоді достатньо придбати УФ-лампу потужністю 9 Вт.

Якщо доведеться працювати з гелем для нарощування нігтів, тоді потрібно обирати лампу потужністю 36 Вт. А це вже інший тип та інша ціна.

Також обов’язково слід врахувати умови використання. Для жінок, які полюбляють робити собі манікюр у домашніх умовах, цілком достатньо лампи типу УФ або LED.

Для майстрів манікюру, які працюють у салонах краси, слід звернути на інші типи ламп, оскільки доведеться працювати з великим потоком клієнтів і потрібно буде використовувати різний матеріал.

Коментувати

Попередня стаття

В Україні карантин продовжать до 22 травня

Наступна стаття

20 цікавих фактів про футбол

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *