“Опілля” підтримує відважних і активних: в Карпатах відбулися традиційні пригодницькі перегони “Track Incognita”

Третій рік поспіль корпораціяОпілля” підтримує пригодницькі перегони «Track Incognita».

Це некомерційні командні змагання в Карпатах, які включають пішохідне та велоорієнтування, сплав по гірській річці та різноманітні технічні етапи. Їх проводять щороку в останні вихідні серпня.  Цього разу змагалися майже 80 учасників з різних куточків України.

Район змагань охоплював майже 600 квадратних кілометрів між селищем Східниця і містом Сколе. Учасники змагалися у 4 категоріях. Відповідно маршрути були різної складності – тривали від 12 до 48 годин.

– 48 годин нон-стоп без сну і це під силу не кожному. Зголосилися лише найсміливіші. У цій категорії брали участь лише 9 команд. Кожна команда складалася із 2 учасників, – розповідає організатор Богдан Воробець.

На старті учасникам  перегонів видавали карту із контрольними пунктами, які мали певну кількість балів. Головна мета команд – набрати якомога більше балів.

– Фішка наших перегонів у тому, що ми не видаємо карту з усіма контрольними пунктами на старті. Учасники не можуть спланувати весь свій маршрут наперед, тому імпровізують вже під час самих змагань. Складність у тому, що учасникам важко правильно розрахувати свої сили, щоб  планувати маршрут найбільш ефективно, – пояснює Богдан.

Команда-переможець змогла зібрати лише 83 відсотки від загальної суми балів в найважчій категорії (48 годин). Кожен з учасників, які брали участь у пригодницьких перегонах, отримав продукцію «Опілля».

– Ми завжди підтримуємо заходи, які популяризують здоровий спосіб життя і сприяють активному відпочинку. Тішить те, що стільки відважних людей знайшлося, які не розгубилися  в горах і зуміли підкорити їх. Сподіваємося, що традиційно пригодницькі перегони «Track Incognita» відбудуться і наступного року і на старті ми побачимо ще більше команд. А «Опілля» не залишиться осторонь, – резюмував директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка.

Коментувати

Попередня стаття

У Великому Ходачкові перекинувся автомобіль “Фольксваген Поло” (ФОТО)

Наступна стаття

У Збаразькому районі перекинувся вантажний автомобіль. Водій загинув