Робота у Тернополі: 10 вакансій із найнижчою зарплатою

робота, зарплата, гроші

У Файному місті навіть без вищої профільної освіти можна заробляти понад тисячу доларів на місяць. Проте, так везе далеко не кожному.

Якщо вірити порталу work.ua та Тернопільському обласному центру зайнятості, багато людей працюють за «мінімалку», а то й менше. Саме тому ми склали рейтинг вакансій з найнижчою заробітною платою.

Отже, перелік такий:

1. Графічний дизайнер – пропозиція з ЦДП. Зарплата – 500 гривень на місяць. Робота дистанційна. Вимоги фірма-роботодавець не повідомляє, власне, як і графік роботи та кількість навантажень.

2. Інспектор кредитний пропозиція з ЦДП. На місяць обіцяють 4730 грн. Вимоги до кандидата – обов’язкова закінчена профільна освіта.

3. Перукар-модельєр. Оплата – 4753 гривень щомісяця. Вимоги: досвід роботи від року, закінчена профільна освіта, вільне володіння українською мовою, наявність медичної книжки.

4. Оператор котельні. Виплати – 5000 грн на місяць. Вимоги: наявність категорії класу 1, закінчена профільна освіта.

5. Майстер виробничого навчання. Зарплата – 5000 щомісяця. Вимоги: диплом про здобуття спеціальності 274 (автомобільний транспорт).

6. Водій. ЗП – 5000 грн. Вимоги: наявність посвідчення водія, досвід роботи від двох років.

7. Сестра медична. Виплати – 5000 щомісяця. Вимоги: наявність диплома бакалавра за спеціальністю 224 (технології медичної діагностики та лікування).

8. Офіціант. Заробітна плата від 5000. Вимоги: досвід роботи від одного року.

9. Монтажник. ЗП – 5000. Вимог до кандидатів немає.

10. Вихователь дошкільного навчального закладу. Зарплата – 5000 щомісяця. Вимоги: диплом магістра за спеціальністю 012 (дошкільна освіта).

До слова, усі зарплати вказані без урахування податкових стягнень.

Підготувала Христина СЛОТА

Читайте також:
Робота у Тернополі: 10 вакансій із найвищою зарплатою

Коментувати

Попередня стаття

На вимогу суду Бучацька ТВК одноголосно зареєструвала партію «Довіра» для участі у місцевих виборах

Наступна стаття

Леоніда Бицюру нагородили Лицарським орденом