“Авакс-проф” виграв тендер на утримання місцевих доріг Монастириського району на 2021 рік

У 2021 році експлуатаційним утриманням доріг місцевого значення Монастириського району займатиметься компанія “Авакс-проф”.

Управління капітального будівництва Тернопільської ОДА нещодавно підписало договір на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Монастириського району на 2021 рік.

Угоду на суму 5,9 мільйонів гривень  укладено із Товариством з обмеженою відповідальністю “Авакс-проф”. Про це повідомляється у системі “Прозорро”.

Для участі у тендері на утримання місцевих доріг Монастириського району подавали свої пропозиції 4 тернопільські компанії – “БМБуд”, “Глобал Білд Інжиніринг”, “Техно-Буд-центр” і “Авакс-проф”.

Очікувана вартість на виконання робіт, яку пропонував замовник – 12 226 500 гривень з ПДВ.

Втім, під час аукціону усі чотири учасники дуже жваво торгувалися, у результаті чого кінцева вартість тендеру знизилася більш як у двічі.

Так, компанія “Глобал Білд Інжиніринг” запропонувала виконати цей підряд за 7 091 350 грн – саме такою була остаточна її пропозиція.

Товариство “БМБуд” запропонувало виконати цей підряд за 6,7 млн. грн.

Компанія “Техно-Буд-Центр” запропонувала іще нижчу ціну – 5 900 850 грн.

Втім перемога дісталася компанії “Авакс проф”, яка запропонувала виконати цей підряд за 5 900 000 грн., а це лише на 850 грн менше від пропозиції найближчого конкурента.

Відтак, 18 лютого замовник уклав договір з ТОВ “Авакс-проф” на експлуатаційне утримання автомобільних доріг місцевого значення Монастириського району на 2021 рік.

Сума угоди – 5,9 млн грн.

ТОВ “Авакс проф” зареєстроване у Тернополі за адресою вул. Лук’яновича, 8. Засновником і власником компанії є Олександр Ярмоленко. Його дружина Ольга Ярмоленко очолює управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА.

Слід зауважити, що при проведенні тендерів на утримання місцевих доріг використовують іще старий адміністративний поділ Тернопільщини на райони.

Читайте також:
“Авакс проф” здолав трьох конкурентів у боротьбі за тендер на утримання місцевих доріг Підгаєччини

Коментувати

Попередня стаття

Поліція розшукує безвісти зниклу 45-річну жительку Тернопільщини (ФОТО)

Наступна стаття

Ресторан “Пасаж Адлера” за порушення карантину отримав 17000 гривень штрафу