У Борщеві за 19 мільйонів відремонтують площу Свободи та майдан Незалежності

Борщів, площа Свободи

Відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на капітальний ремонт майдану Незалежності, площі Свободи та вулиці Шевченка (до перехрестя вул. Я. Кондри) в м. Борщів.

Як зазначається у системі Прозорро, для участі у тендері на капітальний ремонт центральної частини Борщева зголосилися три компанії – ТОВ “ВІАНБУД”, ТОВ “Тернопільське управління механізації” і ТОВ “Інвест Буд Гарант”.

Очікувана вартість тендеру, яку встановив замовник, – 19,233 млн. грн. Втім, у процесі торгів, які відбулися 9 серпня, ця сума трохи знизилася.

Найнижчу суму по даному тендеру запропонувала борщівська компанія ТОВ “ВІАНБУД” – 18,2 млн. грн. Але замовник тендеру, комунальне підприємство Борщівської міської ради “Борщівський комунальник” відхилив цю пропозицію, оскільки у “ВІАНБУДу” відсутній реєстр поданих документів та відсутнє тендерне забезпечення пропозиції.

У процесі торгів за найнижчими пропозиціями друге місця після “ВІАНБУДУ” посіла компанія “Тернопільське управління механізації”, яка зголосилася виконати цей підряд за 18,8 млн. грн.

Відтак, наразі на розгляді тендерного комітету перебуває пропозиція “Тернопільського управління механізації” і якщо не буде зауважень до пропозиції цієї компанії, тоді саме із нею укладуть угоду на виконання робіт.

Згідно умов тендеру, капітальний ремонт майдану Незалежності, площі Свободи та вулиці Шевченка (до перехрестя вул. Я. Кондри) в м. Борщів має бути виконаний у термін не пізніше, ніж 30 листопада 2022 року.

Василь СОЛТИС

Читайте також:
З першої спроби не вдалося провести тендер на ремонт дороги Городище-Зарваниця-Бучач

Коментувати

Попередня стаття

Уряд винен у майбутньому піднятті тарифу на газ, тепло і гарячу воду

Наступна стаття

3,19 проміле – у Козові спіймали і покарали дуже п’яного тракториста