У Бережанах готуються відкрити новий потужний завод. Зарплата – 10000 гривень

ЕКУ

Компанія “Електроконтакт Україна” готується відкрити своє виробництво у місті Бережани Тернопільської області.

Товариство з обмеженою відповідальністю “Елекроконтакт Україна” – це виробник кабельних мереж для автомобілів таких брендів як BMW, Porsche, AUDI, Volkswagen.

“ЕКУ” є частиною всесвітньовідомого концерну Nexans та успішно працює в Україні вже більше 15 років, створивши більше 2500 робочих місць у трьох містах Львівщини – у Перемишлянах, Золочеві та Бродах.

У найближчих планах компанії – масштабне розширення, а саме будівництво нових підрозділів та виготовлення кабельних мереж для своїх замовників.

У планах свого розширення “Електроконтакт Україна” готується запустити потужний завод на Тернопільщині. Наразі розглядається варіант – місто Бережани.

На даний момент відбувається проведення дослідження готовності місцевих жителів бути працівниками відомої Європейської компанії.

Якщо достатня кількість населення Бережанщини будуть зацікавлені у співпраці, виявлять бажання залишити свої контакти для подальшої співбесіди – буде негайно розпочато запуск промислового виробництва: реконструкцію орендованих приміщень, встановлення обладнання та навчання персоналу.

Відтак, можливо саме Бережанах буде створено потужний завод з широкими можливостями.

Наразі на офіційному сайті компанії здійснюється попередній запис охочих працювати, там же і можна заповнити анкету.

Електроконтакт Україна, Бережани

Яку заробітну плату пропонуватимуть працівникам – наразі публічно про це не розголошують, але у вересні цього року мешканців міста Зборова ТзОВ “Електроконтакт Україна” запрошувало на роботу у Золочів і для початківців пропонували зарплату у розмірі 10000 гривень. Тобто, якщо аналогічний завод відкриють у Бережанах, то зарплата там буде приблизно такою ж.

Нагадаємо, на Тернопільщині успішно працює дещо схоже підприємство “СЕ Борднетце Україна”. Один завод “Борднетце” розташований у селі Байківці – поруч з вулицею 15 Квітня, що у Тернополі. І другий завод кілька років тому відкрили у Чорткові.

На обох виробництвах працюють, як місцеві мешканці, так і люди із довколишніх сіл – підприємство власними автобусами забезпечує підвіз своїх працівників в радіусі десь до 40 км від місця розташування виробництва.

Відкриття заводу компанії “Електроконтакт Україна” у Бережанах справа доволі перспективна і браку в робочих кадрах не повинно бути. Адже на виробництво можна буде залучати мешканців колишніх Бережанського, Підгаєцького, Козівського та Зборівського районів.

Читайте також:
Зборівчан запрошують на роботу: є 80 вакансій із зарплатою 10000 гривень

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика станом на 27 листопада

Наступна стаття

“Нива” здобула третю перемогу поспіль і тепер має шанси у боротьбі за вищу лігу