“Техно-Буд-Центр” виграв тендер на ремонт дороги Бучач – Чортків – Скала-Подільська

Відбувся аукціон з відбору кращих пропозицій на виконання поточного середнього ремонту дороги державного значення Т-20-01 Бучач – Чортків – Скала-Подільська.

Як зазначається у системі Прозорро, перемогу у тендері на ремонт автомобільної територіальної дороги державного значення Т-20-01 Бучач – Чортків – Скала-Подільська на ділянці 13 км – 78 км здобула компанія “Техно-Буд-Центр”.

Загалом для участі у конкурсі зголосилися лише дві дорожніх фірми – київська компанія з турецькими інвестиціями “Онур Конструкціон Інтернешнл” і тернопільська “Техно-Буд-Центр”.

Очікувана вартість виконання робіт, яку пропонував замовник, –  1,764 млрд грн. У процесі торгів вартість виконання робіт трохи знизилася.

Перемогу в аукціоні здобув “Техно-Буд-Центр”, який запропонував виконати цей підряд за – 1,738 млрд грн.

Це на 9 млн. гривень менше від остаточної пропозиції конкурента і на 26 млн. грн гривень менше від очікуваної пропозиції замовника.

Аукціон відбувся у вівторок, 14 грудня, і наразі очікується підписання угоди між переможцем та замовником виконання робіт – Службою автомобільних доріг у Тернопільській області.

Згідно з умовами тендеру, ремонтні роботи мають бути виконані у термін до 31 грудня 2022 року.

Дорога державного значення Т-20-01 Бучач – Чортків – Скала-Подільська проходить територією Бучаччини, Чортківщини та Борщівщини. Загальна протяжність шляху – близько 78 км.

Цього року уже розпочали ремонт дороги Т-2001 на ділянці від 0 до 13 км. Наступного року планується завершити ремонт.

Читайте також по цій темі:
На Тернопільщині стартував ремонт дороги Бучач – Чортків – Скала-Подільська

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі зловмисник пошкодив пам’ятник Степану Бандері (ВІДЕО)

Наступна стаття

Робота у Збаражі: 10 свіжих вакансій із найбільшою зарплатою