Лазерна коагуляція сітківки: де і коли потрібно робити

Лазерна коагуляція

Лікування хвороб зору є одним з найскладніших завдань, які тільки можуть постати перед лікарями.

Він правильно проведених маніпуляцій напряму залежить той факт, зможе бачити людина надалі, чи ні. Одним з найдієвіших способів є лазерна коагуляція сітківки.

Лазерна коагуляція сітківки: що це

Найпоширенішими проблемами зору є, власне, численні хвороби сітківки. Саме їх можна лікувати за допомогою проведення лазерної коагуляції. Чи не найкращими спеціалістами в цьому є лікарі клініки Тарус, послуги якої представлені на сторінці https://www.tarus.ua/lazernaya-koagulyatsiya-setchatki/.

Сама ж лазерна коагуляція – це своєрідне укріплення сітківки. Так, завдяки спеціальному приладу відбувається хірургічне втручання, що направлене на лікування хвороб сітківки ока, що можуть викликати ускладнення, включно з повною втратою зору. Операція проводиться в очній клініці дипломованим спеціалістом – офтальмологом. Що особливо полегшує процес реабілітація, так це непроникність. Тобто, немає проникання хірургічних інструментів та подальшого зшивання рани.

Коли робити лазерну коагуляцію

Першочергово очний лікар повинен зробити плановий огляд та визначити тип хвороби і її ступінь тяжкості. Лише після цього можливе хірургічне втручання.

Показаннями для лазерної коагуляції є:

  1. Відслойка внутрішньої оболонки ока.
  2. Діабетична ретинопатія.
  3. Ураження судин ока.
  4. Гострий тромбоз центральної вени.
  5. Вікова дистрофія сітківки.
  6. Патології очного дна.

Важливо: якщо у трапляються іскри перед очима, викривлення предметів чи пелена – слід негайно звертатися за допомогою до лікаря. Це може бути симптомом однієї з перерахованих хвороб.

Де зробити лазерну коагуляцію

Довірити свій зір та очі можна лише досвідченим професіоналам, адже від наслідків залежить подальше життя. Чи не найкращим варіантом є лікування зору в Одесі, а саме – в клініці Тарус.

Саме тут можна:

  1. Отримати консультацію.
  2. Здати аналізи.
  3. Пройти обстеження.
  4. Підібрати оптимальний спосіб лікування.
  5. Пройти реабілітацію.

Серед переваг клініки:

  1. Багаторічний досвід роботи на теренах України.
  2. Висококваліфіковані працівники.
  3. Наявність найсучаснішого обладнання.
  4. Відносно невеликі ціни.
  5. Додатковий медичний супровід та безкоштовний огляд після хірургічного втручання.

Як бачимо, проблеми з зором можуть мати доволі серйозні наслідки. Саме тому необхідно вчасно звернутися до лікаря та вибрати найоптимальніший спосіб лікування. Справжніми професіоналами своєї справи є лікарі клініки Тарус. До того ж, ціни вас приємно здивують.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі на військкоматі сьогодні величезні черги (ФОТО)

Наступна стаття

Війна в Україні: оперативна інформація станом на 06:00 26 лютого