Компанія «Комтранс-Україна» – вантажна авто фурнітура

Компанія «Комтранс-Україна» сприяє здійсненню безпечного і комфортного транспортування вантажа. Яким чином?

Шляхом виробництва і реалізації авто фурнітури. Силові елементи конструкції модулюються та розраховуються з урахуванням умов їх експлуатації, виду вантажу, що транспортується, специфіці перевезення та якості доріг. Вантажна автофурнітура – це доступна якість та гарантована відповідність придбаного товару, параметрам, що заявлені у каталозі.

Вироби розміщені за категоріями. Для швидкого знаходження потрібного товару, пропонується інтуїтивно зрозуміла система пошуку. Завдяки зручному фільтру знаходження комплектуючого елементу відбувається легко.

Співробітництво компанії «Комтранс-Україна» з провідними європейськими постачальниками авто фурнітури для вантажних автомобілів є запорукою високої якості товару та його довгого терміну служби. Якісні комплектуючі різноманітних типорозмірів для причіпної техніки, забезпечує оптимальне розподілення навантаження. Зносостійкість виробів при цьому висока і міцність має великий запас.Вантажна авто фурнітура на десятиріччя буде захищена від водної, грунтової та атмосферної корозії.

Досконалість конструкції, сучасний дизайн, доповнюють високоякісне виготовлення виробів та їх відповідність стандартам і регламентам Європейського союзу.

Коментувати

Попередня стаття

У Копичинцях 33-річний чоловік отримав ножове поранення

Наступна стаття

В аварії поблизу Борщева травмувалася пасажирка легкового авто