Сфера ІТ: переваги роботи та як потрапити в число обраних

ІТ навчання

У сучасному світі є безліч вакансій, які дозволяють не лише гарно заробляти, але й робити це з різних кутків планети – віддалено.

Однією з таких є сфера ІТ, працівників якої жартома називають «обраними» або «небожителями». І це не дивно, зважаючи на їхню зарплатню та обсяг роботи.

Потрапити в число обраних може кожен, оскільки ринок ІТ активно розвивається досі, створюючи великий попит та пропозицію. Проте навчатися справі слід лише у професіоналів, якими є експерти компанії Main Academy – https://mainacademy.ua/ua/kursi/front-end-developer/.

Але зі всім слід знайомитися поступово.

Переваги роботи в ІТ

Як уже зазначалося, «айтішників» не дарма називають «обраними». Не кожен може похвалитися такою роботою, перевагами якої є:

  1. Вільний графік. Творчі люди сфери ІТ працюють тоді, коли їм захочеться. Головне – вчасно здавати роботу, не «завалюючи» дедлайни.
  2. Віддалена робота. Працювати можна не лише вдома, але й з будь-якої точки планети. Це дозволяє не прив’язуватися до конкретного місця, постійно подорожувати та знайомитися з новим.
  3. Постійний кар’єрний ріст. Професій у сфері ІТ – безліч. Ба більше, щодня з’являються нові напрямки.
  4. Висока зарплата. Лише в Україні, працюючи на вітчизняного роботодавця, можна отримувати понад 50-60 тисяч гривень на місяць. Співпрацюючи з закордонними компаніями, ЗП зросте до 4-6 тисяч доларів і більше!
  5. Можливість закордонного працевлаштування. Зокрема, великий попит та пропозиція саме у США. Працювати можна як з України, так і з будь-якої іншої держави.
  6. Легкий старт. Не обов’язково 5-7 років вчитися в університеті. Достатньо освоїти ази, аби вже на початку заробляти від 700 доларів щомісяця.

Проте для початку слід здобути відповідні знання.

Де краще навчатися?

Як уже зазначалося, для того, аби працювати у сфері ІТ, не обов’язково вчитися по 5-7 років в університеті. Потрібні знання можна здобути самостійно, проте найкращим варіантом будуть курси у професіоналів. Зокрема, в експертів компанії Main Academy, яка вже понад сім років працює на міжнародному ринку.

Перевагами такого навчання будуть:

  1. Швидкий курс – від трьох до шести місяців.
  2. Лише найважливіша інформація, «без води».
  3. Практика у відомих програмістів, тестувальників, розробників.
  4. Можливе подальше працевлаштування із початковою ЗП від 700 доларів.

Як бачимо, стати обраним, тобто, потрапити в сферу ІТ – не так вже й складно. Головне – пройти навчання у справжніх професіоналів, здобувши необхідну базу знань та практичні навички. Найкраще в цьому допоможуть експерти Main Academy.

Коментувати

Попередня стаття

У Підволочиській громаді зіткнулися “Жигулі” та “Мерседес”

Наступна стаття

У жительки Гусятина “поранений” шахрай виманив гроші на лікування