Оплата годинником Garmin: інструкція для власників Mastercard

оплата годинником

Технології дозволяють нам відчути себе сучасними людьми у прямому сенсі слова: ми вже звикли, що гроші – не лише паперові купюри, а й цифри в електронних гаманцях.

Ми знайомі з миттєвими переказами з картки на карту, оплатою покупок смартфоном та безконтактними картками PayPass. Сьогодні торкнемося ще одного сучасного способу оплати: розрахунок годинником відомої марки Garmin.

Бренд Garmin та переваги оплати годинниками

Годинник Garmin – вкрай функціональний та стильний аксесуар: крім стандартних функцій, фітнес браслет стежить за станом здоров’я, відстежує рівень енергії та стресу, має функцію розумного пробудження. Годинник орієнтується на фази сну, підбираючи найкращий момент подачі звукового сигналу будильника. Захищений корпус, можливість використання у різних видах спорту та стильний дизайн – саме за це покупці так полюбили Garmin. Здійснювати безконтактні платежі допоможуть найпопулярніші моделі бренду: Fenix, Forerunner, Vivoactive. Усі моделі Garmin, що підтримують функцію безконтактної оплати, можна знайти за посиланням https://www.mastercard.ua/uk-ua/personal/ways-to-pay/mobile-payments/garmin-pay.html.

Звичайно, до годинника можна прив’язати банківську картку та отримати ряд переваг:

  • повна безпека платежу, Garmin Pay не зберігає дані про банківський рахунок, тому турбуватися про збереження банківських коштів не доведеться;
  • моментальні платежі «рукою» — розраховуватися можна без смартфона чи гаманця, просто прикладіть руку до термінала.

Як користуватися карткою Mastercard у Garmin Pay

  1. Завантажте на свій телефон програму Garmin Connect.
  2. Виберіть у програмі годинник, до якого хочете приєднатися.
  3. Внесіть дані картки Mastercard.
  4. Введіть підтверджувальний код із смс – це потрібно зробити лише 1 раз у процесі прив’язки картки до годинника. Більше повторювати цю операцію не доведеться.
  5. Використовуйте можливість оплати годинником за допомогою 10 різних карт.

За допомогою годинника Garmin можна розраховуватися в магазинах та будь-яких торгових точках, де є платіжні безготівкові термінали. Ви можете оплачувати продукти, паливо, квитки на транспорт та багато іншого за допомогою функції платежів годинником. В Україні користуватися Garmin Pay можуть власники карток Mastercard таких великих банків як «Приватбанк», «Альфа банк», «Ощадбанк», «ПУМБ» та ін.

Коментувати

Попередня стаття

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ станом на ранок 21 червня

Наступна стаття

У Теребовлі грабіжник викрав у жінки сумочку і під час втечі спіткнувся