Купальники: як обрати та де купити

купальники

Літній купальний сезон в розпалі, а це означає, що слід готуватися до відпочинку. А який відпочинок без гарного купальника, який допоможе підкреслити всі переваги та приховати недоліки фігури? Правильно, ніякий!

Проте, аби виглядати на пляжі найкраще, слід правильно обирати купальники, віддаючи перевагу лише якісним тканинам. Про це ми сьогодні й поговоримо.

Як обрати купальник

У сучасному світі моди є купальники на будь-який смак. Обирати можна не те, що годинами, а днями й навіть місяця. Більшість жінок у цьому випадку орієнтуються лише на власні смаки, нехтуючи іншими важливими факторами.

Загалом, експерти моди при виборі купальника радять звертати увагу на такі нюанси:

  1. Тип. Відкриті, закриті, комбінованого типу тощо.
  2. Фасон. Бікіні, монокіні, бандіні, майо, пландж, свім-дрес, трикіні, буркіні тощо.
  3. Тканина. Поліестер, бавовна, трикотаж тощо, або ж змішаного типу.

Важливо: найкраще обирати купальники з максимально натуральним складом тканин. Так ви уникнете відчуття дискомфорту, попрілостей тощо. Також натуральні тканини мають довший термін експлуатації.

По типу фігури

Як уже зазначалося, купальник повинен приховувати недоліки та акцентувати увагу на перевагах фігури. Саме тому до його вибору слід підійти максимально серйозно.

Ось які типи купальників для різних видів фігур радять експерти:

  1. «Пісочний годинник». Єдиний варіант, коли можна буквально все – відкриті чи закриті купальники, бікіні, трикіні тощо.
  2. «Овал». Тут слід врівноважити низ, зробивши акцент на грудях чи талії. Найкращий варіант – танкіні, халтер.
  3. «Перевернутий трикутник». Стегна потребують додаткового об’єму, який їм нададуть плавки-шортики з рюшами та іншими декоративними оздобленнями.
  4. «Трикутник». Підбирайте стриманий низ та яскравий великий верх.
  5. «Прямокутник». Підкреслити талію, якої фактично немає, допоможе закритий купальник з узором прямих ліній. А от про стригни треба забути назавжди!

Де купити

Купити купальник можна в інтернет-магазині Kolgotochka. Великий асортимент товарів, привабливі ціни, швидка доставка, якісні тканини та знижки для постійних клієнтів не залишать нікого байдужими.

Замовлення можна оформити напряму на сайті, вибравши відповідні товари, або ж за вказаним номером телефону.

Як бачимо, до вибору купальника слід підійти максимально серйозно. Зваживши всі нюанси, ви не лише отримаєте зручну річ, але й зможете скоригувати фігуру, приховавши деякі недоліки та акцентуючи увагу та перевагах. А от знайти все необхідне можна в магазині Kolgotochka.

Коментувати

Попередня стаття

На Зборівщині водій трішки випив після ДТП і отримав 34000 грн штрафу

Наступна стаття

На Кременеччині водій, якого не могли покарати за п’яну їзду, таки скоїв ДТП