Ортопедична продукція: як обрати та де купити

У сучасному світі все більше людей стикаються з проблемами зі здоров’ям. Причин цьому багато, зокрема, малорухливий спосіб життя, неправильна постава, сильні навантаження на хребет тощо.

Саме тому ортопедична продукція, представлена на сайті https://medort.com.ua/ua/, стає все більш популярною та потребуючою.

Проте, аби відповідні прилади не тільки не нашкодили, а ще й допомогли, слід їх правильно обирати та застосовувати. Про це ми розповімо нижче.

Як обрати ортопедичну продукцію

Мало хто знає, проте до ортопедичної продукції відноситься не тільки ортопедичне взуття. До цієї категорії медичного обладнання належать бандажі, корсажі, пояси, конструкції для підтримування та вирівнювання постави, масажні килимки та м’ячі, шини, міжпальцеві перегородки тощо.

Важливо: більшість ортопедичних виробів слід застосовувати тільки за призначенням лікаря! Кожен тип продукції назначає профільний спеціаліст після детального обстеження.

Умовно всі ортопедичні товари можна розділити на лікувальні та профілактичні. Якщо перші назначає винятково лікар, то другі можна підібрати собі самостійно. В такому випадку слід:

  1. Діагностувати хворобу. Наприклад, плоскостопія, появу кісточки на нозі, порушення постави.
  2. Знайти відповідні ортопедичні товари – міжпальцеві перегородки, ортопедичне взуття чи устілки, корсет для підтримки постави.
  3. Підібрати свій розмір. Тут важливо, аби продукція не була завеликою чи замалою, інакше проблеми зі здоров’ям лише погіршуватимуться.

Де купити ортопедичні товари

Знайти ортопедичні товари не так вже й легко. Зазвичай, невелика частка представлена в аптеках, все інше – в профільних магазинах. Саме таким є онлайн-маркет medort.com.ua.

Серед переваг профільного магазину:

  1. Великий асортимент медтехніки та ортопедичних товарів.
  2. Низькі ціни завдяки прямій співпраці з виробниками.
  3. Швидка доставка – до трьох днів.
  4. Можлива дистанційна консультація з лікарем, що допоможе максимально правильно підібрати товар.
  5. Акції та знижки для постійних клієнтів.
  6. Зручний пошук на сайті.
  7. Гарантія на кожен виріб.
  8. Можливі обмін та повернення.

Зробити замовлення можна безпосередньо на сайті, заповнивши відповідну форму, або ж за вказаним номер телефону.

Як бачимо, ортопедичну продукцію можна застосовувати не лише для лікування хвороб, але й для їхньої профілактики. В такому випадку підбирати товари можна самостійно. Головне – купляти лише якісні та сертифіковані медичні девайси, які точно не нашкодять. Саме тут на допомогу приходить інтернет-магазин medort.com.ua. Великий асортимент товарів та помірна ціна – ось найкраща пропозиція.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі п’яний водій втік з місця ДТП і повідомив поліцію, що у нього вкрали авто

Наступна стаття

У Чортківському районі покупець металобрухту заліз до будинку і викрав гроші