Кератин для волосся: переваги та де купити?

кератин для волосся

У сучасному світі догляд за собою – це вже не розкіш. Бюті-засоби є різних цінових категорій, а тому стають доступними для все більшої кількості людей.

До того ж, не слід забувати про все натуральне, яке буквально є під рукою. Особливо розвиненою сьогодні є сфера догляду за волоссям. Різноманітні шампуні, бальзами, пінки, маски, скраби тощо направлені на лікування, додавання об’єму, пришвидшення росту й не тільки. Окрему нішу займає кератин для волосся. Саме про нього і йтиметься сьогодні.

Кератин для волосся: переваги та результат

Кератин для волосся набув особливої популярності ще кілька років тому. Спочатку його почали використовувати в домашніх умовах, запасаючись желатином та іншими підручними засобами. Вже потім на ринку України з’явилися дорогі закордонні препарати, результат після яких направду вражає.

Кератинове відновлення – доволі витратна по часу процедура. Хоча все залежить від рівня пошкодження волосяних волокон. До прикладу, лише для підтримання краси та здоров’я відповідний компонент наноситься на всю довжину і залишається на 20-30 хвилин. Якщо ж пошкодження суттєві, наприклад, волосся випалене після невдалого висвітлення, кератинову маску слід залишати як мінімум на дві-три години. А в деяких випадках – на всю ніч.

Серед переваг кератинового відновлення слід виділити:

  1. Швидкий результат – суттєві зміни помітно після першого використання.
  2. Різний діапазон цін – від десятків гривень для домашнього догляду до тисячі – у професійному салоні.
  3. Тривала дія ефекту – до пів року, залежно від попереднього стану волосся.

Проте є і свої недоліки, зокрема:

  1. Не можна робити процедуру після фарбування волосся. Потрібно чекати 5-8 днів.
  2. Деякий час після процедури волосся слід двічі мити шампунем.
  3. Для закріплення чи утримування ефекту бажано використовувати спеціальні маски.

Де купити кератин для волосся

Якщо з процедурами в професійному салоні все зрозуміло, то виникає питання – де взяти засоби для догляду в домашній умовах? Придбати їх можна в інтернет-магазині Keratin.com.ua. Тут представлений великий асортимент професійної та напівпрофесійної косметики для догляду. А що головне – вся продукція сертифікована та якісна, а тому не викличе алергічної реакції чи іншого пошкодження.

Як бачимо, кератин – справжній порятунок для волосся. Проте, аби все спрацювало, слід обирати перевірені засоби для догляду. Знайти їх можна в магазині Keratin.com.ua. Великий асортимент, помірні ціни та програма лояльності – краще, що тільки може бути!

Коментувати

Попередня стаття

На війні загинув 23-річний боєць з Лановеччини Андрій Фаюра

Наступна стаття

Понад три проміле: на Монастирищині п’яний водій “Жигулів” скоїв ДТП