Переваги печей Thorma

піч-камін

Компанія Thorma — один із провідних європейських виробників опалювальних печей. Продукція цього бренду популярна в Німеччині, Чехії, Фінляндії, Словаччині та багатьох інших країнах Європи.

В Україні офіційним представником Thorma є компанія «Дім тепла».

Вироби Thorma — це зручність і комфорт, надійність, довговічність, простота експлуатації, багатофункціональність та ефективність.

Головні переваги печей Thorma

Усі печі-каміни Thorma мають такі переваги:

  1. Якісні матеріали. Для виробництва своєї продукції компанія використовує високоякісні сталеві сплави та чавун, доповнюючи їх керамічним облицюванням.
  2. Доступність. Крім преміальних моделей, виробник пропонує бюджетні вироби — так само високоякісні, але менш потужні та простішого дизайну.
  3. Термостійкість. Усі матеріали, що використовуються у виробництві печей Thorma, вогнетривкі. Навіть скляні дверцята здатні витримувати температуру до 750 °С, а матеріали, якими викладено внутрішню поверхню топки, — до 1200 °С.
  4. Привабливий дизайн. Зовнішній вигляд кожної печі Thorma розроблено найкращими європейськими дизайнерами. В асортименті бренду є моделі, виконані в мінімалістичному стилі без облицювання, та «класичні» варіанти печей, прикрашені різноманітними візерунками. До сучасних інтер’єрів добре пасують печі Thorma у стилі хай-тек і модерн, які вирізняються стильним облицюванням.

піч-камін

Ще одна суттєва перевага продукції Thorma — невелика вага, що значно спрощує монтаж виробів. Їх можна розміщувати практично в будь-якому приміщенні без необхідності облаштування фундаменту.

Додаткові функції

Більшість виробів Thorma має додаткові корисні функції, зокрема:

  • камеру вторинного спалювання — забезпечує значне підвищення ефективності згоряння палива і знижує утворення токсичних продуктів горіння;
  • контроль інтенсивності горіння — можливий завдяки особливій ​​системі заслінок, які дають змогу змінювати об’єм повітря, що подається в топку;
  • конвекційні камери — суттєво підвищують потужність та ККД пристрою.

На велику увагу заслуговують багатофункціональні опалювально-варильні плити Thorma. Завдяки наявності зручної варильної поверхні такі печі дають змогу не тільки обігрівати будинок, а й готувати смачну домашню їжу.

Печі та каміни для дому від Дім Тепла — це потужні агрегати, здатні обігріти просторі приміщення, і компактні моделі, які ідеально підійдуть для невеликих кімнат. Будь-яка модель опалювальної печі компанії Thorma відповідає усім сучасним технічним вимогам до якості та безпеки, що підтверджують сертифікати.

Коментувати

Попередня стаття

Овочі, фрукти, квіти: як обрати та де купити насіння?

Наступна стаття

На Теребовлянщині п’яний водій побив поліцейського