Як обрати та де купити квадроцикл

купити квадроцикл

Сьогодні квадроцикл – не так засіб для розваг, як доволі зручний та відносно компактний засіб для пересування.

Ним можна їздити не лише в межах населених пунктів, але й далеко за ними (чимало екстремалів, до прикладу, відправляються в далекі мандрівки саме на квадроциклах). Ба більше, потужні машини здатні їхати там, де не пройде навіть повнопривідний позашляховик.

Сьогодні ми розкажемо, як обрати та де купити квадроцикл в Тернопільській області.

Як обрати квадроцикл

Обирати транспортний засіб (незалежно від його виду та категорії) слід ретельно, скрупульозно. Адже від загальних характеристик та стану залежить не лише якість і тривалість експлуатації, але й безпека та навіть життя водія і пасажирів! А тому, не слід нехтувати деякими нюансами.

Загалом, всі квадроцикли діляться на дві великі категорії:

  1. Дорослі.
  2. Дитячі.

Дитячі квадроцикли, зазвичай, бувають електричними. Вони не призначені для їзди в екстремальний умовах. Залежно від віку експлуатації (віх 3-х до 9-ти років, від 9-ти років тощо) такі транспорті засоби можуть мати додатковий пульт для дистанційного управління. Завдяки ньому дорослі контролюватимуть швидкість та напрямок їзди квадроциклу.

Що стосується транспортних засобів, призначених для експлуатації дорослими, їх є декілька категорій. Загалом, при виборі квадроциклу експерти радять звертати увагу на такі параметри:

  1. Вид і класифікація:
    1. Спортивні. Призначені для гонок та змагань по бездоріжжю. Характеризуються незалежною підвіскою, потужним мотором та легкою конструкцією.
    2. Утилітарні. Активно використовуються в господарській діяльності. Деякі з ним навіть можна брати як тягач для перевозки чи збору врожаю. Такі квадроцикли виділяються великими колесами, містким багажником та великим крутним моментом.
    3. Туристичні. Ідеальний варіант для тривалих подорожей. Мають комфортні сидіння, повний привід та кілька зйомних багажників.
  2. Швидкість. Вона може досягати максимального рівня – 150 км/год.
  3. Потужність. Найпотужніший квадроцикл може мати понад 80 кінських сил та від 700 «кубів».
  4. Розхід палива. В середньому, цей показник коливається в межах 10 літрів на 100 кілометрів.
  5. Габарити та вага. Якщо плануєте подорожувати, обирайте великі квадроцикли з вагою понад 300 кг, а от для повсякденного використання підійде і 200-кілограмовий транспортний засіб.
  6. Стан. Не обов’язково купляти новий квадроцикл. Якщо технічні характеристики та загальний стан у нормі, можна обрати засіб б/у.
  7. Привід. Передній, задній чи повний. Також є гібридний варіант з можливістю переключатися між різними приводами під час їзди.
  8. Багажник. Для туризму, він повинен бути містким. Спортивний квадроцикл геть не має багажника, оскільки він погіршує аеродинаміку та додає зайвої ваги.

Важливо: всі параметри слід розглядати в сукупності.

Де купити квадроцикл в Тернопільській області

Купити квадроцикл можна в багатьох магазинах, проте найкращим варіантом є дилер MotoZona. Серед його переваг:

  1. Великий асортимент квадроциклів для дітей та дорослих.
  2. Діапазон цін, який підійде для будь-якого гаманця.
  3. Гарантія на кожен товар.
  4. Швидка доставка в будь-який куточок України.
  5. Зручні способи оплати – по перерахунку, чи готівкою.
  6. Можливість оформити кредит чи оплату частинами.
  7. Є центр ремонту (для покупців – знижки на ремонтні роботи).
  8. Можливість обміну чи повернення товару.
  9. Велика програма лояльності для всіх клієнтів.

Як бачимо, сьогодні квадроцикл – не лише засіб для розваг. Проте, аби відчути всі переваги цього чотириколісного транспортного засобу, слід його правильно обрати. У цьому вам допоможуть експерти магазину MotoZona. Тут ви також знайдете великий асортимент квадроциклів, приємні ціни, програму лояльності і не тільки.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернопільобленерго пояснили, чому вмикають світло тільки на три години

Наступна стаття

Samsung Galaxy S21 FE – високопродуктивний Android смартфон