Поглинальні труси-підгузки для дорослих бренду Tena

труси підгузки

Нетримання сечі — делікатна проблема. З таким діагнозом нерідко стикаються чоловіки та жінки різного віку, але обговорювати його навіть із лікарями або рідними незручно й соромно.

Повернути звичну якість життя та почуватися комфортно за будь-яких обставин пацієнтам дають змогу гігієнічні товари для дорослих СУХО.

Підгузки-трусики: комфорт та надійний захист

Одноразові дихаючі та поглинальні Tena Pants Plus Night 3 Large — ідеальний помічник чоловіків та жінок, які ведуть активний спосіб життя. За допомогою сучасних і практичних гігієнічних засобів оточуючі навіть не здогадаються, що людина має певні проблеми зі здоров’ям.

Чому пацієнти вибирають саме поглинаючі труси-підгузки для дорослих Tena Pants Plus Night 3 Large? Брендові вироби розроблені для пацієнтів із нетриманням сечі середнього та тяжкого ступенів. Вони успішно абсорбують до 1,5 л рідини і зберігають відчуття сухості протягом усього періоду використання.

Серед беззаперечних переваг підгузків-трусиків:

  • широкий вибір розмірів, який дає змогу підібрати максимально комфортну модель для пацієнтів із різною вагою та статурою;
  • еластичні елементи без вмісту латексу;
  • додаткові внутрішні борти, які роблять неможливим протікання з боків;
  • багатошарова поверхня з функціями швидкого поглинання та надійного утримання рідини;
  • нейтралізація неприємного запаху;
  • зручність у використанні, непомітність під звичайним одягом;
  • екологічність і безпечність матеріалів, які не спричинюють подразнення шкіри та алергічні реакції.

Завдяки підгузкам-трусикам чоловіки та жінки можуть продовжувати працювати, займатися спортом, зустрічатися з друзями та насолоджуватися життям, незважаючи на нетримання.

Де придбати підгузки-трусики?

Якщо ви шукаєте підгузки-трусики або інші медичну продукцію для дорослих, зверніть увагу на гігієнічні товари для дорослих СУХО!

Компанія спеціалізується на засобах для догляду за пацієнтами різного віку та мобільності, у яких діагностовано нетримання. СУХО не тільки пропонує широкий асортимент засобів гігієни роздрібним покупцям, а й співпрацює з інтернатами, геріатричними закладами та патронатними службами.

Крім різноманітних моделей підгузків, у СУХО ви можете замовити супутні товари медичного призначення, біотуалети, засоби для дезінфекції, прання та прибирання. Інтернет-магазин гарантує доступні ціни, допомогу у виборі продукції та абсолютну конфіденційність.

Коментувати

Попередня стаття

На подвір’ї однієї із шкіл Тернополя виявили протитанкову міну

Наступна стаття

Власник NAVI Максим Кріппа округлив зібрану на благодійному турнірі суму до півмільйона доларів