Як дорого здати золото в комісійний магазин

золоті прикраси

Ювелірний комісійний магазин це місце де можна дорого здати золото. Як відомо, щоб купити щось непотрібне, потрібно продати щось непотрібне.

Комісійна торгівля – завдяки багатьом ситим рокам давно забутий формат – повертається в наше життя рішуче, розштовхуючи плечима як модні точки, так і сітки мас-маркету. Угоди між фізичними особами давно осідлав «OLX», але й офлайн часто почали зявлятись вивіски комісійок. Що за цим приховано і що обіцяє робота  таких закладів – спробуємо розібратися.
Зазвичай комісійки працюють, як і всі інші підприємства скуповування та продажу.

Наш ювелірний комісійний магазин “Вінтаж” знаходиться у Львові, але ми впевнені що будемо корисні клієнтам з Києва, Тернополя, Луцька, Івано-Франківська,  інших міст та районів,  якщо ви шукаєте де можна дорого продати діаманти.

Послуги комісійки мало відрізняються від послуг ломбарду: приймальник-товарознавець оцінює принесену річ, а далі можливі варіанти залежно від цілей покупця:

1) класичний варіант, «Комісійка»: якщо клієнт дійсно хоче здати золото чи іншу річ без повернення – вона виставляється на вітрину і чекає на покупця. У разі продажу комітент отримує комісію, власник – основну суму. Тут покупець може сам призначити бажану ціну та чекати на покупця. Також різновидом такого варіанту є наступний: ювелірна прикраса фотографується, визначаються її характеристики і рекламується серед бази клієнтів комісійного магазину, продаж займе певний час, в цей час річ знаходиться у власника.
2)варіант «Скупка» :  можна здати золото чи продати діаманти і одразу отримати гроші, але за ціною, призначеною комісіонером. Як правило, вона на 20-30% нижча за ринкову. Більшість клієнтів обирають другий варіант : швидко здати золото і отримати за нього гроші вже.
В ювелірному комісійному є експерти з дорогоцінних металів, експерти з оцінки діамантів. Вони можуть визначити пробу золота, якісні характеристики діамантів. Мають необхідне обладнання та багаторічний досвід на ринку дорогоцінних металів.

Однією з переваг ювелірного комісійного магазину є те, що в “золоті” насамперед хочуть побачити виріб, а не брухт (лом золота) на відміну від ломбардів. Продати вживане золото як виріб важко, хто б що не говорив. Відрізнити лом від виробу, завдання магазину, який виріб має право бути перепроданим, а які речі на переплавку. Мода в ювелірному світі присутня також, як приклад стрімко втрачає популярність класичне “червоне” золото 583-585 проби що було головним в часи СРСР та перші 20 років незалежності України.

Дзвоніть/пишіть +380987495945, заходьте, ми Вам компетентно, комфортно, безпечно допоможемо продати золото, діаманти, люксові годинники без стресу.

Коментувати

Попередня стаття

ДТП у Бережанах: тверезий поліцейський під час обгону зіткнувся з автомобілем п’яного поліцейського

Наступна стаття

5 порад для виграшу в онлайн-казино