10 найкращих ігрових автоматів із найвищим RTP – грайте з найкращими шансами на виграш

космолот

У той час як багато людей вирішують, у який слот вони гратимуть, залежно від теми, спеціальних функцій чи рекламних пропозицій, кмітливі гравці віддають перевагу слотам із найвищим RTP які ви можете переглянути натиснувши космолот войти.

Перевага онлайн-слотів може сильно відрізнятися, і цілком зрозуміло, що чим нижча перевага, тим вищі ваші шанси на виграш.

Звичайно, ви повинні мати на увазі, що лише найкращі слоти для виграшних сайтів пропонують ігри з високими виплатами, на яких ви можете отримати прибуток. Відсоток прибутку гравця в грі вимірюється протягом тисяч раундів гри, і цілком зрозуміло, що чим вищий RTP, тим краща угода для гравця. Пам’ятаючи про це, я вирішив створити список із 10 найкращих онлайн-слотів із найвищим RTP.

Jack Hammer 2 – 97,1% RTP

Jack Hammer 2 — перший із багатьох слотів NetEnt, які потрапили до списку 10 найкращих. Цей розважальний слот має кримінальну та пригодницьку тематику, відображену в стилі коміксів. У цій грі є вражаючі 99 ліній ставок, що надає багато можливостей для виграшу. Він також має різноманітні цікаві функції, які роблять гру захоплюючою, водночас створюючи шанси на перемогу.

Завдяки функції Sticky Win усі виграшні комбінації символів зберігаються на місці для безкоштовного повторного обертання, доки не буде створено нових виграшів. Існує також функція безкоштовних обертань, яка дозволяє грати до 20 разів, де всі виграші подвоюються, а додаткові дикі символи з’являються випадковим чином на барабанах. Jack Hammer 2 має зручний для гравців RTP 97,1%.

 SIMSALABIM – 97,5% RTP.

Цей слот на магічну тематику відтворює все хвилювання магічного шоу. Декор встановлено з такими символами, як чарівна паличка та циліндр, голуб у клітці та прикута скриня в стилі Гудіні. Гіпнотизер — це символ-джокер, який допомагає виконувати виграшні комбінації символів.

Граючи в Simsalabim, слідкуйте за 3 символами кроликів на перших 3 барабанах. Вони запускають бонусну гру, де ви стріляєте в зайчиків із капелюхів, щоб отримати грошові призи до 50 500 монет. У слоті також є раунд безкоштовних обертань, який дає можливість отримати великі виграші з потрійними виплатами. Усі ці функції в поєднанні забезпечують чудовий RTP 97,5%.

Retro Reels Extreme Heat  – 97,5% RTP.

RTP 97,5% є одним із найвищих серед слотів Microgaming. Retro Reels Extreme Heat має перевагу старої школи з символами, які ви очікуєте побачити на класичній фруктовій машині, зокрема вишні, лимони, дзвіночки, батончики та 7. Надає відчуття ретро, ​​містить багато функцій, які ви очікували б з сучасного відеослота.

Існує бонус безкоштовних обертань, де ви можете отримати до 20 безкоштовних ігор із подвоєнням усіх виграшів. Існують також дикі заміни та розсіяні виплати. Особливістю є інноваційна функція повторного обертання. Після кожного обертання ви можете обертати один барабан, підвищуючи свої шанси на виграш.

 ЗВІЛЬНІТЬ ДЕМОНА – 97,7% RTP.

Звільніть демона в собі в цьому відеослоті від Ergonomia Games. На тлі вогню та надгробків 5 барабанів наповнені символами підземного світу. Demonic Delight оснащено захоплюючими функціями, які пропонують багато шансів отримати виграш. Дикий демон розширюється, щоб охопити всі барабани. Безкоштовні обертання пропонують множники виграшу до 5.

Але справжньою родзинкою гри є унікальна бонусна гра Soul Reaper. Зіставте хороший гріх для кожного персонажа, їхня душа буде додана до Soul-O-Meter, коли ви зберете монету. Коли Soul-O-Meter заповнюється 15 душами, активується функція Sin Spins. Потім ви отримуєте 10 обертань Sin Spins, у які можете покласти соковиті нагороди. З такою кількістю цікавих функцій і високим RTP 97,7%, це просто чудовий слот!

 KINGS OF CHICAGO – 97,8% RTP.

Kings of Chicago поєднує найкращі елементи відеослота з класичним покером. Гра проводиться з колодою карт, яка тасується перед кожним раундом. На відміну від звичайних ігрових автоматів, де виплати здійснюються, коли символи збігаються з лініями виплат, у цьому автоматі ви виграєте, якщо у вас є покерна рука на будь-якій із п’яти ліній виплат.

Коментувати

Попередня стаття

У Бучачі п’яний чоловік спав у машині і ледь не отримав 34000 грн штрафу

Наступна стаття

Ремонт квартиры: на что обращать внимание и как выбрать исполнителя