Як обрати та де купити насіння овочів

З кожним днем все більше людей віддають перевагу домашнім продуктам. Йдеться не тільки про «еко»-товари, які активно пропонують супермаркети та фермери великого бізнесу, а власне – про те, що вирощено власноруч.

Не лякають людей навіть відсутність власної землі та досвіду. Багато хто садить овочі на дачі, дехто орендує для цього клаптик землі, а ще хтось не боїться експериментувати навіть на власному балконі, створюючи город на стелажах.

Проте, перш ніж починати, слід знати, як правильно обрати насіння, аби воно дало гарні плоди. Забігаючи наперед, зазначу, що посилання на веб-ресурс надасть доступ до великої кількості насіння від різних виробників.

Як правильно обрати насіння

Більшість людей (навіть тих, хто вже роками вирощує власну городину) обирають насіння «за картинкою». Тобто за тим, що намальовано на упаковці – великі спілі плоди, як на підбір. І це – геть не правильно.

Аграрні експерти радять звертати увагу на такі нюанси:

  1. Вид плоду. Йдеться, безпосередньо, про конкретні овочі та їхні різновиди. Адже далеко не всі можуть гарно рости в ваших кліматичних умовах.
  2. Саме насіння. Маленькі горошинки-зернятка не повинні бути порожніми (ніби повітряними, деформуватися при легкому натисканні пальців).
  3. Термін придатності. Все насіння проходить відповідні обробки та особливості фасування. Ба більше, виробники на початковому етапі удобрюють зернята нешкідливими речовинами, які стимулюють ріст та закріплення в землі.
  4. Особливості саджання та обробки. Це важливо, адже є насіння, яке не достатньо просто закинути в землю та періодично поливати.
  5. Виробник. Їх є безліч, тому слід дізнатися, який пропонує якісне насіння за приємну ціну.

Важливо: слід враховувати всі нюанси та зважати на рекомендації за доглядом.

Де купити

На початку весни насіння починають продавати ледь не на кожному кутку. Проте, великий асортимент можна знайти в інтернет-магазині Good Harvest.

Серед переваг дилера слід виділити:

  1. Великий асортимент насіння.
  2. Лише якісні товари від перевірених виробників.
  3. Зручний пошук на сайті.
  4. Низькі ціни (завдяки прямій співпраці з виробниками).
  5. Швидка доставка – до трьох діб.
  6. Зручні способи оплати – готівкою чи по перерахунку.
  7. Знижки для оптових покупців.

Як бачимо, немає нічого складного в тому, аби почати вирощувати городину власноруч. Слід лише правильно підібрати насіння. У цьому вам на допомогу прийде інтернет-магазин Good Harvest. Тут вам запропонують великий асортимент товарів, високу якість та низькі ціни.

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Чорткові: свіжі вакансії за березень

Наступна стаття

На фронті загинув військовий із міста Заліщики Іван Мороз