Як обрати букмекера та де найвигідніше робити ставки на кіберспорт

казино

Сьогодні – з моменту легалізації всього грального бізнесу в Україні – з’явилося чимало букмекерів, які пропонують різноманітні варіанти беттингу.

Доволі новою хвилею для нас є і кіберспорт. Він приваблює новизною та великими ставками. Проте, такий «легкий» прибуток може наштовхнути на шахраїв, яких в цій сфері чимало.

Саме тому слід обрати лише перевірені букмекерські контори, серед яких є і gg bet. У цій статті ми розкажемо, як обрати букмекера та де найвигідніше робити ставки на кіберспорт.

Як обрати букмекера

Як уже зазначалося, сьогодні вибір букмекерський контор величезний. Проте серед тієї великої кількості є чимало шахраїв. Аби не стати їх жертвою, слід зважати на ряд нюансів. Зокрема:

  1. Наявність ліцензії. В Україні гральний бізнес регулюється відповідним дозволом КРАЇЛ, який гарантує надійність та безпеку порталу, а головне – його чесність (зокрема, і фінансову).
  2. Відгуки. З ними слід ознайомитися не тільки на самому сайті букмекера, але й на тематичних форумах, в соцмережах тощо.
  3. Служба підтримки. Кожен надійний та совісний букмекер пропонує клієнтам цілодобову безкоштовну службу підтримки, з якою можна зв’язатися різними способами – по телефону, по емейлу, в чаті на сайті, через соцмережі, в месенджерах.
  4. Платіжні системи. Чим їх більше – тим краще. І йдеться не тільки про можливість вибору, а про те, що банки ретельно перевіряють своїх юридичних партнерів. А тому, якщо букмекеру свої кошти довіряє держустанова, то можете довірити і Ви.
  5. Програма лояльності. Вона не повинна бути захмарною та суттєво вирізнятися від конкурентів. Якщо пропозиції аж надто приємні, це повинно насторожувати.

Де робити ставки на кіберспорт

Кіберспорт – відносно новий вид беттингу для України, а тому його пропонують далеко не всі букмекерські контори. Тут на допомогу приходить gg bet.

Серед переваг букмекера слід виділити:

  1. Офіційна робота в Україні.
  2. Великий вибір спортивних дисциплін та кіберспортивних змагань для ставок.
  3. Швидкі реєстрація та верифікація.
  4. Велика бонусна програма.
  5. Мінімальні депозитні ліміти (як для введення, так і виведення коштів).
  6. Швидкі транзакції – від 15 хвилин, залежно від обраної платіжної системи.
  7. Цілодобова служба підтримки.

Як бачимо, сьогодні немає проблеми в тому, аби робити ставки на спорт чи кіберспорт. Проте, аби вберегти свої нерви та гроші, слід завчасно обирати перевірених букмекерів. Тут на допомогу приходить gg bet. Тут ви знайдете великий асортимент дисциплін, велику програму лояльності, швидкі транзакції і не тільки!

Коментувати

Попередня стаття

На війні загинув житель Шумської громади Михайло Бондарук

Наступна стаття

На Теребовлянщині внаслідок аварії загинув 21-річний водій ВАЗу