Який ліхтар вибрати на подарунок

Вибрати подарунок інколи складно, особливо якщо є бажання, щоб він не лише сподобався майбутньому власнику, а й був корисним.

Навіть якщо презент купується близькій людині чи колезі, вибір дається непросто. Проте є універсальна річ, яку можна подарувати людині незалежно від її статі, рівня близькості та характеру спілкування, і це — світлодіодний ліхтарик. Його переваги розглянемо докладніше.

Особливості світлодіодних ліхтарів

Світлодіодний ліхтар, на відміну від звичайного джерела світла, має економне енергоспоживання, тривалий термін експлуатації та яскравий промінь. Серед плюсів ще можна назвати потребу в невеликій кількості батарейок та малу вагу. Кожен такий ліхтар має високу передачу кольору світла, його буває важко відрізнити від лампи розжарювання. Він може працювати від мережі, на батарейках та акумуляторах. За типом ліхтарі поділяються на:

  • ручні;
  • налобні;
  • прожекторні;
  • проєкторні;
  • тактичні.

Як купити ліхтарика за призначенням чоловікові

Світлодіодний ліхтар — чудовий подарунок чоловікові, хлопцю, братові, шефу чи колезі. Проте потрібно дізнатися, з якою метою майбутній власник його використовуватиме, і лише тоді робити вибір.

Наприклад, для мисливців-любителів підійде світлодіодний ліхтарик із дистанційним керуванням та можливістю кріплення на стволі зброї. Час його світіння — 52 години, а дальність променю — 500 м. Завдяки таким показникам здобич легко помітити.

Для представників технічних спеціальностей (монтажників, інженерів тощо) підійдуть потужні компактні ліхтарі, а для тих, хто багато часу проводить, займаючись ремонтом автомобіля — із зумуванням світлового потоку та налобним кріпленням. Саме такий ліхтар дасть можливість зручно розглядати деталі, розташовані у важкодоступних місцях.

Чоловікам, які здійснюють сантехнічні роботи, найкраще подарувати ліхтарик із вузьким корпусом та довгою ручкою. Ним можна підсвічувати ділянки між стінами й трубами, коли звичайний ліхтар не дасть бажаного результату.

Любителям тривалих туристичних походів стануть у пригоді вологозахищені та протиударні ліхтарики з можливістю змінювати батарейки, оскільки підзаряджати їх без стаціонарного джерела енергії не буде можливості.

Чоловікам-водіям, які часто перебувають у дорозі за кермом, можна вибрати портативне акумуляторне джерело світла, яке заряджається безпосередньо в салоні автомобіля.

А як щодо жінок

Світлодіодний ліхтарик — це не лише бажаний подарунок для чоловіків, а і для сучасних жінок. Його зручно, а інколи навіть необхідно використовувати в побуті, під час вигулювання домашніх тварин вечірньої пори, на дачі чи в поході, а також, подорожуючи автомобілем. Великий вибір якісних ліхтарів — на сайті магазину Алло. Тут можна вибрати компактну модель, яка поміститься в дамській сумці, а можна й більшого розміру – для побутових потреб.

Ми дали вам поради щодо подарунка, проте зробити вибір вам доведеться самостійно.

Коментувати

Попередня стаття

Настя Каменських у Тернополі привезла гостинці у дитячий будинок “Малятко” (ФОТО)

Наступна стаття

Яка гума краще на літо?