Дитяча стоматологія: відмінності від дорослої та кого найкраще обрати

Кожен батько та мати знають, наскільки важко з дитиною, що захворіла. Левова часта малят (та й дітей постарше) панічно бояться лікарів, відмовляючись добровільно йти на огляд.

Особливо це стосується стоматологів, послуги яких – геть не з приємних.

Саме тут на допомогу приходить клініка Mom’s із сайтом https://moms.ua/services/likuvannya-zubiv/. Про неї і не тільки йтиметься сьогодні.

Дитяча стоматологія: особливості

Як уже зазначалося, діти страшенно бояться лікарів, особливо, коли ті проводять певні маніпуляції. Саме тому медперсонал першочергово повинен знайти підхід до кожної дитини, аби попередньо увійти в довіру (яку потім слід зберегти).

Щодо дитячої стоматології, вона вирізняється і методами лікування (від дорослої). Молочні зуби не мають коренів, більш схильні до впливу негативної їжі, зокрема солодкого, а їхнє лікування займає багато часу. Саме тому більшість стоматологів навіть не хочуть починати лікувати дітей, а просто вмовляють батьків видалити зуби, тим самим усунувши проблему.

Ще одна відмінність – можливе знечулення, особливо для найменших пацієнтів. Тут повинен працювати профільний анестезіолог, який підбирає наркоз відповідно до типу організму з урахуванням всіх деталей.

Важливо: дитина не повинна боятися лікаря-стоматолога. Першочергово спеціаліст повинен знайти індивідуальний підхід до малечі, стати дитині другом!

До кого звернутися

Далеко не всі «дорослі» стоматологи беруться лікувати зуби дітям. І це не дивно, адже тут є свої нюанси. Тому слід завчасно шукати профільного спеціаліста, а ще краще – клініку. Саме тут на допомогу приходить дитяча стоматологія Mom’s, перелік послуг якої можна знайти на сайті https://moms.ua/.

Серед переваг клініки слід виділити:

  1. Штат висококваліфікованих профільних спеціалістів.
  2. Індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта.
  3. Попереднє погодження курсу лікування та всіх маніпуляцій з батьками.
  4. Приємні ціни.
  5. Знижки та бонуси для постійних клієнтів.
  6. Надсучасне обладнання та гіпоалергенні препарати для роботи.
  7. Можливість екстреного прийому (поза чергою чи в неробочий час).

Як бачимо, сьогодні дитяча стоматологія вийшла на новий рівень. Це стосується не лише методів лікування, але й підходу до маленьких пацієнтів. Нових стандартів вже дотримується клініка Mom’s. Саме тут маленькі пацієнти знайдуть індивідуальний підхід та якісне лікування.

Коментувати

Попередня стаття

У Кременці внаслідок ДТП загинув 29-річний водій легковика (ФОТО)

Наступна стаття

ПЦУ з 1 вересня перейде на новий календар