Рушникосушка: як обрати та де купити

За останні кілька років створено чимало техніки, призначеної для полегшення життя людей. Зокрема, це стосується й рушникосушок, яких сьогодні є чимало варіантів.

У цьому матеріалі ми розкажемо, що таке рушникосушка електрична, якою вона буває та як її обрати.

Рушникосушка: яка буває

Як уже зазначалося, сьогодні є чимало видів рушникосушок. Найчастіше вони бувають автономними, проте є і ті, що під’єднуються до загальної системи опалення.

Загалом, експерти виділяють такі рушникосушки:

  1. За автономністю роботи. Тут вони можуть бути автономними – працювати від електроенергії чи інших альтернативних джерел живлення; або загальними – під’єднаними до загальної системи опалення. Також є змішані варіанти – коли рушникосушка може працювати як він загального опалення, так і від розетки.
  2. За принципом встановлення. Всього їх є два види – настінні та напольні. Перші з вигляду віддалено нагадують батареї для обігріву (до слова, вони також можуть обігрівати ванну кімнату), тоді як другі – як звичні сушарки, якими користуються люди в квартирах.
  3. За матеріалом виготовлення. Вони бувають з:
    1. Міді, латуні, алюмінію. Мають підвищену тепловіддачу та відносно обмежений строк служби – лише 10 років.
    2. Сталі чорного кольору з хромованим напиленням. Добре передають тепло, проте бояться корозії.
    3. Нержавійки. Стійкі до різних факторів впливу, зокрема, й до перепадів тиску. Єдиний недолік – швидко втрачають тепло після відключення.
  4. За формою та габаритами. Вони можуть бути класичними – буквами «М» чи «П», чи нестандартних розмірів та форм.

Серед переваг електричних рушникосушок слід виділити таке:

  1. Велика варіативність дизайнів. На ринку представлено понад три сотні різних форм та видів.
  2. Безпека. Вони не випромінюють електромагнітних хвиль, завдяки чому підходять для приміщень з великим рівнем вологості.
  3. Економічність. Вони вигідні. коли під’єднані до загальної системи опалення, або ж працюють в змішаному режимі.
  4. Довговічність. Всі рушникосушки працюють як мінімум 10 років (мідні, латунні та алюмінієві), проте є варіанти, які можуть прослужити років 20-25.

Де купити

Найкращим дилером, який пропонує різноманітні рушникосушки, є інтернет-магазин Mario. Ту представлено великий асортимент товарів за приємними цінами. Ба більше, в магазині постійно діють знижки та акції.

Як бачимо, сьогодні рушникосушка електрична – чудовий варіант для ванної кімнати, який замінює навіть батарею обігріву. Проте, аби все справно працювало, рушникосушку слід вдало підібрати. Тут на допомогу і приходить інтернет-магазин Mario.

Коментувати

Попередня стаття

За проросійську агітацію послушник Почаївської лаври отримав 5 років тюрми

Наступна стаття

Житель Збаража намагався продати гранату і майже сотню патронів