Як обрати та де купити жіночі трусики

Стиль жінки починається з деталей і важливою деталлю є трусики.

Цей предмет інтимного гардеробу може багато сказати про його володарку, адже трусики ми підбираємо за настроєм, а також до певної події. Зараз на прилавках магазинів, зокрема й на сайті https://kleo.ua/catalog/trusiki, величезний вибір різних фасонів трусів: стрінги, хіпстери, шорти, сліпи тощо. Щоб вибрати ту модель, яка ідеально сидітиме, дуже важливо знати правильний розмір та особливості крою.

Як провести заміри

Насамперед, трусики потрібні для того, щоб захистити делікатні місця від потрапляння інфекції та від тертя з одягом. Важливо, щоб у білизні було комфортно та зручно, тому звертайте увагу на крій та тканину.

Щоб визначити розмір жіночої білизни, зніміть дві мірки:

  1. Обхват талії.
  2. Обхват стегон.

Для того, щоб результат був максимально точним, радимо проводити вимірювання в нижній білизні або тонкому одязі.

Важливо: у кожного виробника різняться показники замірів з фактичним розміром. Тому визначайте правильний розмір по розмірній таблиці в кожному онлайн-магазині окремо!

Інші важливі фактори

При виборі трусиків зверніть увагу, чи не врізається гумка, чи не мала вам модель. Нижня білизна не за розміром виглядає не естетично, а вузька білизна може призвести до проблем з жіночим здоров’ям.

Правильно підібрані труси будуть підкреслювати красиві форми. Зараз сучасні виробники пропонують різні моделі: від звичних сліпів, до спокусливих увертів чи стрінгів для особливих випадків.

Крім фасону та дизайну, важливим критерієм відбору трусів є матеріал, з якого виготовлено виріб. Найкраще вибирати білизну з тканин, що добре пропускають повітря. Це може бути бавовна, мікрофібра, сатин чи шовк.

Дуже часто жінки зважають і на оздоблення. Йдеться про різноманітні мережива, блискітки, стрази тощо. Такі декоративні елементи не повинні натирати та залишати сліди відтискання після носіння.

Де купити

Сьогодні придбати жіночі труси можна ледь не на кожному кроці. Проте найкраще це робити в інтернет-магазині Клео.

Серед переваг дилера:

  1. Великий асортимент товарів.
  2. Гарантія якості на кожен вибір.
  3. Приємні ціни.
  4. Зручна оплата та швидка доставка.
  5. Програма лояльності для зареєстрованих клієнтів.

Як бачимо, немає нічого складного в тому, аби обрати жіночі труси. Головне – правильно підібрати розмір та тканину, що «дихає». Купити їх можна в інтернет-магазині Клео, де представлений величезний асортимент товарів за найприємнішими цінами.

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Кременці: свіжі вакансії за вересень

Наступна стаття

Робота у Підволочиську: свіжі вакансії за вересень