Тернополянин зіграв одну з головних ролей у відомому фільмі (ФОТО)

Актор з Тернополя Андрій Малінович зіграв одну з ключових ролей у відомому фільмі. Йдеться про стрічку «Безславні кріпаки».

Днями в Києві відбувся допрем’єрний показ кінокартини режисера Романа Перфільєва.

Як відзначили крити, одного з найяскравіших персонажів стрічки зіграв актор Тернопільського драмтеатру Андрій Малінович. Перед глядачами він постає у ролі екстравагантного поміщика.

Зйомки картини тривали впродовж 2019-го року в кількох містах України: Чигирині, Києві та Пирогові.

Як зізнався журналістам сам тернополянин, для нього потрапити у велике кіно – неабияка честь.

«Сьогодні потрапити не просто у велике кіно, а в яскраву екшн-картину – справжнє везіння. Для мене це не лише подарунок долі, але й неоціненний досвід, оскільки на знімальному майданчику я грав та вчився у найкращих».

Довідка 1: «Безславні кріпаки» – комедія, перший український самурайстерн. Картина переносить глядача у 1844-й рік. Тоді молодий самурай, у пошуках порятунку, приїжджає до України, де знайомиться з Тарасом Шевченком. Аби віддячити за теплу зустріч, закордонний гість спочатку вчить Кобзаря бойовим мистецтвам, а потім разом з ним та іншими героями бореться за волю українського народу. Усе це – крізь призму самоіронії.

Довідка 2: Андрій Малінович народився в Тернополі 26 березня 1975-го. Все життя чоловік присвятив сцені. За цей час він не лише зіграв десятки ролей в театрі й кіно, але також став Заслуженим артистом України.

Христина СЛОТА, фото з архіву Андрія Маліновича

Читайте також:
У Тернополі відкрили другий в Україні кінотеатр Miromax (РОЗКЛАД КІНОПОКАЗІВ)

Коментувати

Попередня стаття

На Кременеччині водій BMW в’їхав у гужову підводу. Троє людей травмовано

Наступна стаття

У Польщі розбився дельтаплан із контрабандою сигарет з України