Переможцем шоу “Голос країни 2020” став Роман Сасанчин (ВІДЕО)

Перемогу у телевізійному шоу “Голос країни-10” здобув 18-річний Роман Сасанчин із Тернопільщини. Нагадаємо, кілька років тому наш земляк уже здобував перемогу у проекті “Голос країни. Діти”.

На перемогу в “Голосі країни-10” претендували 20 вокалістів, які протягом проєкту вражали своїм талантом.

Фінальний випуск 10 сезону вийшов 26 квітня 2020 року на телеканалі 1+1. У цьому випуску учасники команди Тіни Кароль, Потапа і Насті Каменських, Дана Балана, Монатіка боролися за право стати переможцем ювілейного сезону пісенного проекту.

Фінал конкурсу розпочали зі спільної пісні всіх учасників “Музикозалежні”. Композицію учасники записали у власних домівках, дотримуючись умов карантину.

Спочатку глядачі своїми голосами визначили переможців з команди кожного судді, які пройшли у другий етап суперфіналу. Так з команди Монатіка за перемогу боролися Сергій Роман, Мєлен Паса, Юрій Самовилов, Сергій Асафатов і Ліда Лі. Але з команди Монатіка більше всіх голосів набрав Сергій Асафатов.

Далі в боротьбу за перемогу у десятому сезоні шоу вступила команда Дана Балана, в яку входили Назар Яцишин, Марія Кондратенко, Індіра Єдільбаєва, Анастасія Балог і Дарина Петрожицька. До другого етапу суперфіналу з команди Дана Балана вийшла Індіра Єдільбаєва.

Після цього на сцену вийшли учасники команди Потапа і Насті Каменських. У команді виступили дует Катерина Степура і Максим Перепелиця, Юлія Коровко, Єрлан Баібазаров, Віталій Окс, і Анастасія Картвелішвілі. На другий етап суперфіналу ювілейного сезону Голосу країни з команди Потапа і Насті Каменських пройшов Єрлан Баібазаров.

Далі на сцену вийшли учасники команди Тіни Кароль, в яку входять Ганна Трубецька, Даніель Салем, Дарина Полоротова, Роман Сасанчин, Ольга Мельник. На другий етап з команди Тіни Кароль пройшов Роман Сасанчин.

У другому етапі за перемогу боролися Сергій Асафатов, Індіра Єдільбаєва, Єрлан Баібазаров і Роман Сасанчин. Учасники заспівали пісні, з якими вони прийшли на проект Голос країни 2020.

А переможцем ювілейного 10 сезону Голос країни 2020 став Роман Сасанчин з команди Тіни Кароль, за нього проголосувало найбільше глядачів.

Вперше на сцену «Голосу країни» Роман Сасанчин прийшов, коли йому було всього 10 років. Тоді школяр із села Садки Заліщицького району Тернопільській області не зміг розвернути крісла тренерів. Однак вже у 2 сезоні повернувся на сцену та став переможцем шоу у команді Тіни Кароль.

Роман Сасанчин не приховував, що отримав шалену популярність після вокального проекту. Вже у 2020 році він повернувся на сцену «Голосу», аби нагадати про себе глядачам і стати артистом. Хлопець навчається у Теребовлянському коледжі культури і мистецтв і продовжує займатися музикою.

Цікаво, що на кастингах вокаліст обрав команду Дана Балана. Однак у вокальних нокаутах опинився на «лаві запасних» та ледь не попрощався з проєктом. Врятувала його від виходу з шоу ТІна Кароль.

Роман Сасанчин вдруге зумів вибороти Тіні Кароль перемогу та стати володарем головного кубку «Голосу країни» та елітної квартири в Києві.

Читайте також:
Інь-Янь: унікальний острів на Дністрі, про який мало хто знає (ФОТО, ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

Заробітчан кличуть назад: Польща поновила видачу віз для українців

Наступна стаття

Керівник ансамблю “Веселі Галичани” отримав звання народного артиста

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *