Розважальний контент нагадує цунамі, як знайти потрібне?

книги, фільми, розваги

За даними експертів 45% інформації в Інтернеті це пустушки та копіювання, найчастіше з спотвореннями джерел.

При цьому розважальний контент найбільше страждає і українською і англійською мовами. Усі хочуть хайпа, тому шукати цікаве стає все складніше.

На оцінки цифрового контенту можна орієнтуватись, але на хорошому сайті

Правильна платформа стає не тільки місцем покупки (обміну) книгами, не просто майданчиком, де можна подивитися фільми. Вона приваблює користувачів, оцінки яких не замовна критика, не реклама на продаж, а щось більше:

  • Думка приватної особи завжди особиста, якщо ваші інтереси збігаються, швидше за все, і вам сподобаються (не сподобаються) серіали, переглянуті цією людиною;
  • Нові книги, особливо автори, рідко знаходять своїх читачів без посиленої реклами, і оцінки читачів підкажуть, чи варто читати оповідання чи розповідь;
  • З новинками у світі кіно така ж історія, з коментарем глядача навіть трейлер стане зрозумілішим, щоб ухвалити рішення про перегляд.

Вільний час у нас є, але його небагато, тому не хочеться витрачати його на відверту нісенітницю, набагато краще знайти подібний сайт, де можна познайомитися з однодумцями та ознайомитись з рейтином без накрутки.

Сайт, на якому можна оцінити ігри, фільми або книги залишиться в обраному

Погодьтеся, приємно дізнаватися про новинки літератури, наукові відкриття або обміркувати перегляд цікавого кіно, ще приємніше отримати їх у цьому ж місці. Зазвичай розважальні програми чи контент оцінюють на спеціалізованих сайтах, там оцінки об’єктивніші. А ось знайти і купити творіння, яке сподобалося, доводиться в іншому місці.

В Україні оцінили незручність, тому платформи з цифровим контентом стають не просто продавцями, а, насамперед, місцем спілкування та оцінки. Приєднуйтесь, там можна грати, проходити навчання і розповісти світові про цікавий фільм або захоплюючу книгу. Ділитися знахідками у світі розваг та культурного дозвілля новий тренд, завдяки якому ви не втрачаєте час на пошук цікавих новинок. А головне, ділячись з іншими, ви допомагаєте не гаяти їм час на пошук. Ну, а коли знайдеться щось справді привабливе, можна зробити покупку без пошуку інших сайтів, у цьому особлива краса таких платформ.

Соціальні мережі не зацікавлені у просуванні конкретного розважального контенту, і в цьому головна привабливість такого місця спілкування, де торгівля стоїть на останньому місці.

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі чоловік викрав два бензинових генератори

Наступна стаття

Концерт “White Christmas” – музична традиція новорічно-різдвяних свят