Житель Теребовлянщини отримав поранення – куля зрикошетила в око

пістолет

Співробітники Теребовлянського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за фактом необережного отримання тілесних ушкоджень.

Житель Струсова, демонструючи можливості пневматичного пістолета поранив сусіда.

Про це сьогодні, 22 грудня, повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До поліцейських надійшло повідомлення від лікаря обласної лікарні про те, що до них бригадою швидкої допомоги з травмою ока доправлено 37-річного жителя села Струсів. Потерпілого було госпіталізовано.

Правоохоронці, з’ясовуючи обставини інциденту, встановили, що 20 грудня пізно ввечері 30-річний житель Струсова у дворі будинку зустрівся із сусідами і похвалився їм пневматичним пістолетом. Аби продемонструвати, як працює зброя, здійснив декілька пострілів вгору.

Проте одна з випущених куль зрикошетила від стіни будинку і потрапила 37-річному сусідові в око, внаслідок чого чоловік отримав тілесні ушкодження.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 ККУ. Зброю вилучено. Триває досудове розслідування.

Читайте також:
На Тернопільщині у результаті аварії одномісячна дитина вилетіла із салону автомобіля (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 22 грудня

Наступна стаття

Ремонт доріг: “Техно-Буд-Центр” отримав маржі 125 мільйонів на асфальті та щебені лише на двох тендерах