Зловмисників, які викрали тернополянина і вимагали викуп, відпустили під домашній арешт

Цілодобовий домашній арешт – такий запобіжний захід обрав суд для трьох зловмисників, які викрали мешканця Тернопільщини і вимагали за нього викуп.

Тисменицька місцева прокуратура в апеляції вимагатиме тримання під вартою для підозрюваних у викраденні людини і вимаганні викупу

Про це сьогодні, 19 червня, повідомила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

“Тисменицька місцева прокуратура не погодилася із рішеннями суду, який обрав запобіжні заходи підозрюваним у викраденні людини та вимаганні, вчиненому групою осіб за попередньою змовою (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 189 КК України) та готує відповідні апеляційні скарги”. – йдеться у повідомленні прокуратури.

Не беручи до уваги те, що прокуратура наполягала виключно на триманні під вартою, суд застосував щодо зловмисників цілодобовий домашній арешт.

Ідеться про трьох зловмисників, які побили та незаконно утримували у квартирі молодика, а в обмін на його волю вимагали у батьків потерпілого викуп у сумі 60 тисяч гривень, зазначають у прокуратурі.Нагадаємо, як раніше повідомлялося, потерпілий – 18-річний мешканець Тернопільської області.

Читайте також:
15 років на двох: у Тернополі засудили викрадачів автомобілів

Коментувати

Попередня стаття

У Гримайлові жінка на “Пежо” скоїла страшну аварію – водій “Жигулів” у реанімації

Наступна стаття

Тернопіль туристичний: історія міста у радіусі сотні метрів. Частина 1 (ФОТО, ВІДЕО)