На Тернопільщині порушили карантин і відсвяткували випускний на 40 осіб

У зв’язку із збільшенням захворюваності на коронавірусну інфекцію на Тернопільщині посилено карантинні заходи.

За минулі вихідні поліцейські задокументували одинадцять порушень норм карантину.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, передає Тернополіс.

Так, 20-21 червня на території Тернопільської області  було додатково було задіяно 59 нарядів поліцейських. Перевіряли, зокрема, дотримання карантинних норм суб’єктами господарювання.

Загалом виявлено 11 порушень карантинних норм за якими складено адміністративні протоколи відповідно до статті 44-3 КУАП. Більшість з них – щодо керівників торгівельних закладів та установ харчування, зазначають у поліції.

Відомості до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події внесено за двома фактами.

Зокрема щодо порушення карантинних норм одним із закладів громадського харчування обласного центру, власник якого всіляко намагається уникнути зустрічі з працівниками поліції та за фактом святкування випускного в ресторані у райцентрі Бережани, де попри заборону в приміщенні знаходилося 40 осіб.

Поліцейські повідомляють, що і надалі стежитимуть за дотриманням карантинних обмежень, а громадянам нагадують, що за їх порушення передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

До речі, у Бережанському районі, де святкували випускний, за весь час пандемії зафіксовано лише 7 випадків захворювання на коронавірус, що є одним із найнижчих показників у Тернопільській області.  Менше тільки у Підгаєцькому районі – 5 випадків.

Читайте також:
Спалах коронавірусу під Тернополем – у Баворові підприємець запросив на день народження 60 людей

Коментувати

Попередня стаття

7 років тюрми: на Тернопільщині засудили водія, який збив на смерть 22-річну дівчину

Наступна стаття

Затоплені підвали та подвір’я: на Тернопільщині десятки домогосподарств залило водою