В аварії на Закарпатті загинув колишній футболіст тернопільської “Ниви” Віктор Ряшко

У результаті ДТП загинув колишній футболіст тернопільської “Ниви” Віктор Ряшко. Також у цій аварії загинули і двоє його дітей.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками трапилася у неділю, 19 липня, у Закарпатській області поблизу міста Мукачево.

Близько 16.20 на трасі Київ-Чоп зіткнулися легковий автомобіль марки “Мазда” та вантажівка МАН. У результаті аварії загинуло троє людей: 56-річний водій легковика, та двоє його пасажирів – 10-річна дівчинка та 23-річний хлопець.

Про це інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

За інформацією правоохоронців, також травми у цій ДТП отримала 46-річна жінка, яка була пасажиркою “Мазди”, та водій вантажівки.

Наразі поліція розслідує обставини та причини даної автопригоди.

ДТП Ряшко

Згодом стало відомо, що у результаті цієї ДТП загинув колишній український футболіст Віктор Ряшко та двоє його дітей. А постраждала жінка – його дружина.

Зокрема, про загибель Віктора Ряшка та двох його дітей повідомив закарпатський журналіст Віталій Глагола.

Також інформацію про загибель футбольного фахівця повідомили у на сайті мукачівського футбольного клубу “Мункач”.

«Сьогодні нашу академію спіткало велике горе – трагічно в жахливій автомобільній катастрофі обірвалося життя головного тренера МФА «Мункач» Віктора Івановича Ряшка. Колектив «Мункач футбольна академія» висловлює щирі співчуття родині, розділяє невимовну біль утрати та сумуємо разом з вами…», – йдеться у повідомленні.

Віктор Ряшко народився 28 січня 1964 року у місті Мукачево Закарпатської області. Виступав за команди Буковина (Чернівці), Кремінь (Кременчук) та Карпати (Мукачево).

Втім, більшу частину кар’єри він провів за тернопільську Ниву. У складі жовто-зелених Віктор Ряшко у 80-их рр. на позиції півзахисника провів 5 сезонів. Починав грати за “Ниву” ще коли вона базувалася у Бережанах, згодом переїхав у Тернопіль. Зіграв 111 матчів. У 1987 році у складі тернополян став срібним призером другої ліги чемпіонату СРСР.

У 2009-2010 рр. працював на посаді тренера тернопільської “Ниви”. До останнього часу був тренер мукачівського футбольного клубу “Мункач”.

Коментувати

Попередня стаття

Верховна Рада зменшила кількість районів в Україні: 138 замість 490

Наступна стаття

У Тернополі п’яний водій на “Жигулях” проламав кам’яну стіну (ФОТО)