У Козівському районі п’яний чоловік побив вагітну жінку. Вона втратила дитину

швидка медична допомога

Перед судом постане житель Козівського району, що побив вагітну жінку і в результаті побоїв у неї народилась мертва дитина.

Про це сьогодні, 3 серпня, повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

“Теребовлянською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 121 КК України стосовно жителя одного із сіл Козівського району, що умисно завдав тілесних ушкоджень вагітній жінці”. – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, 20 квітня 2020 року мешканка села Козівського району народила мертву дитину у машині швидкої допомоги, перебуваючи на 28-30 тижні вагітності. Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні, виявивши в неї численні сліди побоїв та повідомили про це правоохоронців.

З’ясовано, що напередодні між співмешканцями відбулась сварка, під час якої  чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно наніс вагітній жінці декілька ударів кулаками рук в обличчя, від яких вона впала на підлогу, а зловмисник продовжив її бити на вулиці, зазначають у прокуратурі.

Внаслідок цих дій у потерпілої відбулось переривання вагітності через внутрішньоутробну асфіксію, що розвинулась від спричинення їй тілесних ушкоджень та призвела до народження мертвої дитини. Розслідування  завершено.

Читайте також:
У Тернополі викрили банду, яка вербувала людей для жебракування

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині за минулу добу виявлено 27 нових випадків зараження коронавірусом

Наступна стаття

17-річний юнак викрав навантажувач і всю ніч катався вулицями села