У Заліщицькому районі через куріння в ліжку загинули двоє чоловіків

пожежа, вогонь

У двох селах Тернопільщини у пожежах загинули чоловіки.

Причина в обох випадках ідентична – необережне поводження з вогнем, інформують сьогодні, 19 лютого, у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Про нещасний випадок у приватному будинку Заліщицького району на лінію “102” 18 лютого близько 11:30 повідомив староста села. Чоловік заявив, що у будинку згорів 49-річний  односельчанин.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. При попередньому огляді тіла експерт слідів насильницької смерті не виявив. Причина пожежі – паління в ліжку.

Вже за дві години таке ж повідомлення надійшло від жителя сусіднього населеного пункту. Під час пожежі передчасно обірвалося життя 53-річного чоловіка. Він загинув у власному помешканні в результаті отруєння чадним газом. За словами експертів, потерпілий, скоріш за все, заснув з цигаркою в руках.

Обидва факти внесені в ЄРДР згідно статті 115 ККУ з поміткою “нещасний випадок”.

Правоохоронці та рятувальники кажуть, що у більшості випадків до пожеж призводить необережне поводження з вогнем самими загиблими. Паління в ліжку є однією з найнебезпечніших причин нещасть.

Працівники поліції звертаються до мешканців краю, будьте дуже обережні у поводженні з відкритим вогнем. Нехтування елементарними правилами безпеки часто обходиться дорогою ціною.

Читайте також:
На Тернопільщині смертельна аварія – загинула пасажирка легкового автомобіля (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

У Ланівцях дворічна дитина потрапила під колеса автомобіля

Наступна стаття

А у нас в громаді газ: на Бережанщині уже цього року добуватимуть блакитне паливо