У Тернополі від коронавірусу помер директор школи №11 Павло Літинський

свічка

У суботу, 3 квітня, у Тернополі помер директор загальноосвітньої школи №11 Павло Літинський.

Про це на своєму сайті повідомило управління освіти і науки Тернопільської міської ради.

“Самовіддана педагогічна праця Павла Степановича, його мудра й виважена управлінська діяльність залишили незглибимий слід у душах усіх, хто був з ним поруч: колег-педагогів, учнів, батьків. Досвідчений наставник і щирий порадник, він залишив на освітянській ниві щедрий засів мудрості, щирості і добра.

Своїм життєвим прикладом пробуджував жагу пізнання в молоді, був вірним новаторським пошукам і прагненням, сміливо реагував на виклики сьогодення”, – йдеться у повідомленні.

Павло Степанович Літинський очолював Тернопільську загальноосвітню школу №11 з 2003 року, а роботі у сфері освіти віддав майже 40 років свого життя.

Нещодавно він захворів на коронавірус, у важкому стані перебував у лікарні. Медики боролися за його життя, та на жаль врятувати чоловіка не вдалося.

Управління освіти і науки Тернопільської міської ради, Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу, профспілка працівників освіти і науки містаТернополя висловлюють щирі співчуття родині та близьким. Вічна і світла пам‘ять світлій Людині! Царство Небесне!

Читайте також:
Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 3 квітня

Коментувати

Попередня стаття

Позиватимуться до суду: власники пошкодженого електроопорою авто вимагають компенсацію

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 4 квітня