“Техно-Буд-Центр” виграв тендер на ремонт Об’їзної дороги у Тернополі за 760 млн грн

Компанія “Техно-Буд-Центр” здобула перемогу у тендері на ремонт частини Об’їзної дороги у місті Тернополі.

Тендер на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування М-12 (М30) Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка на ділянці 145 км – 153 км (обхід м. Тернополя) було оголошено Тернопільською міською радою 19 березня цього року.

Очікувана вартість виконання замовлення – 850 529 026 грн.

Для участі у тендері подали заявки лише дві компанії – тернопільське товариство “Техно-Буд-Центр” і одеська компанія “Автомагістраль-Південь”, яка, до речі, кілька років тому ремонтувала дорогу Львів-Тернопіль.

Як повідомляється у системі Прозорро, аукціон із розгляду кращих пропозицій відбувся 7 травня і перемогу у ньому здобули тернополяни.

8,6 км Об’їзної Тернополя (від вулиці Бережанської і до вулиці Протасевича), включно з будівництвом транспортної розв’язки біля Гаївського перехрестя, ТОВ “Техно-Буд-Центр” взявся відремонтувати за 761 846 349 гривень.

Це на 5 мільйонів менше від остаточної пропозиції одеської компанії і майже на 90 млн. менше від очікуваної вартості, яку виставив замовник на початку аукціону.

Термін виконання замовлення – до 20 серпня 2021 року.

Як інформує прес-служба Тернопільської ОДА, нова об’їзна дорога Тернополя буде мати 4 смуги руху та розподільчу смугу шириною не менше 13 м, що в майбутньому дозволить розширити її до 6 смуг руху при збільшенні інтенсивності руху.

Надалі ця частина об’їзної буде подовжена від дороги М-19 до дороги М-09 на ділянці Тернопіль – Львів.

Читайте також:
Служба автомобільних доріг оголосила тендер на ремонт дороги Гримайлів-Сатанів

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 12 травня

Наступна стаття

У Польщі внаслідок ДТП загинув 9-річний хлопчик з України