На Збаражчині із помешкання пенсіонерів викрали 230000 гривень

У крадіжці з помешкання пенсіонерів співробітники Кременецького районного відділу  поліції підозрюють двох жінок та чоловіка.

Правоохоронці встановили автомобіль, на якому пересувалися зловмисники, та вживають заходів для розкриття злочину.

Про це сьогодні, 13 серпня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Потерпіли від крадіжки – подружжя пенсіонерів, які проживають в одному із сіл  Вишнівецької селищної громади колишнього Збаразького, а тепер Кременецького району. Допоки вони поралися по господарству, з їхнього будинку винесли гроші загальною сумою понад 230 тисяч гривень та 6 найменувань золотих виробів. Злодії скористалися тим, що вхідні двері до помешкання не були замкнуті на ключ.

У ході відпрацювання правоохоронці встановили, що напередодні місцеві жителі бачили у селі незнайомого чоловіка та двох жінок, які пересувалися на синьому автомобілі з іноземною реєстрацією. Незнайомці, найімовірніше, можуть бути причетні до крадіжки. Поліцейські розшукують їх.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Читайте також:
На Монастирищині злодій вночі заліз до хати та викрав гроші

Коментувати

Попередня стаття

Пенсіонер з Борщева, який застрелив собаку, отримав суворе покарання

Наступна стаття

Уряд змушує міста піднімати тарифи на проїзд