На трасі Бережани – Тернопіль п’яний водій скоїв ДТП і отримав 17000 гривень штрафу

ДТП

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 23 серпня цього року у селі Плотича колишнього Козівського району. На автодорозі сполученням Бережани – Тернопіль водій легкового автомобіля марки “Мазда” не обрав безпечної швидкості руху та наїхав на перешкоду – світловідбиваючі дорожні елементи.

Внаслідок ДТП транспортний засіб отримав механічні ушкодження.

У кермувальника були помітні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння на місці події він відмовився у присутності двох свідків. Також відмовився і проїхати у медичний заклад.

Відтак, на порушника склали два адміністративні протоколи – за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що призвело до дорожньо-транспортної пригоди) і за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

Дослідивши матеріали справи, в тому числі і відеозапис з місця події, Тернопільський міськрайонний суд призначив водієві “Мазди” 17000 гривень штрафу з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Читайте також:
За п’яну їзду і за хабар: житель Шумщини отримав два штрафи по 17000 гривень

Коментувати

Попередня стаття

Фермерське господарство “ГАДЗ” експортуватиме агропродукцію в Африку

Наступна стаття

На Тернопільщині за халтурний ремонт дороги директор фірми отримав умовний термін