На Тернопільщині працівник поліції попався на хабарі у розмірі 21500 гривень

хабар

Отримав 21,5 тис грн неправомірної вигоди за вплив на працівників сервісного центру – на Тернопільщині викрито оперуповноваженого відділу кримінальної поліції.

Про це сьогодні, 4 листопада, інформує прес-служба Тернопільської обласної прокуратури.

“За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури викрито старшого оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Тернопільського районного управління ГУНП в області під час одержання 21500 гривень неправомірної вигоди за вплив на працівників регіонального сервісного центру МВС України (ч. 2 ст. 369-2 КК України)”. – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, поліцейський пообіцяв тернополянину домовитись зі співробітниками регіонального сервісного центру МВС України про успішну здачу іспитів щодо поновлення права керування транспортними засобами різних категорій. Вартість цих послуг працівник відділу кримінальної поліції оцінив у 21500 грн. При одержанні коштів вчора, 3 листопада, його затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Львові, за оперативного супроводу Тернопільського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України та УСБУ в Тернопільській області.

Читайте також:
На Тернопільщині голова сільради, який вимагав 80000 доларів хабаря, таки отримав 6 років тюрми

Коментувати

Попередня стаття

У Козові поліцейські вилучили з магазину 75 літрів алкоголю без акцизних марок (ФОТО)

Наступна стаття

У Заліщиках суд призначив покарання для чоловіка, який із сокирою накинувся на друзів своєї екс-дружини