У Підволочиську п’яний водій “Славути” виїхав на зустрічну і скоїв ДТП

Підволочиський районний суд призначив покарання для водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду.

Як вбачається із матеріалів справи, випадок трапився 20 липня цього року у смт. Підволочиськ. Ввечері, близько 20.00, водій легкового автомобіля “ЗАЗ 110307” (“Славута”) не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з автомобілем марки “Фольксваген”.

У результаті аварії транспортні засоби отримали механічні ушкодження. Винуватець зіткнення перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння проводився на місці події. Результат – 0,98 проміле.

На порушника склали адміністративні протоколи – за ст. 124 КУпАП (спричинення ДТП) і за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортним засобом).

У судовому засіданні чоловік, який притягувався до відповідальності, свою провину визнав та розкаявся у вчиненому.

Дослідивши матеріали справи, Підволочиський районний суд постановив водія автомобіля “Славута” визнати винним у вчиненні інкримінованих порушень та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
У Підгайцях водій приїхав у лікарню пройти огляд на стан сп’яніння, але там не було алкотестеру

Коментувати

Попередня стаття

По 500 гривень кожному: у Заліщиках водій-порушник намагався відкупитися від поліцейських

Наступна стаття

Поблизу Тернополя смертельна аварія: загинув пасажир легкового авто