На Теребовлянщині чоловік побив свою жінку до смерті

поліція, Тернопільщина

Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть, інкримінують працівники Теребовлянського відділення поліції №3  жителю Іванівської територіальної громади.

Чоловік, 1958 року народження, зізнався у злочині. Про це сьогодні, 17 грудня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, передає ternopolis.te.ua.

За словами начальника місцевого відділення поліції Андрія Купчака, потерпіла разом із своїм кривдником проживала в цивільному шлюбі. Вони обоє зловживали спиртними напоями та періодично сварилися. Жінка мала проблеми із ногами, а тому пересувалася за допомогою ходунків.

Ввечері, 11 грудня, у селі Ілавче вона  на власному подвір’ї втратила свідомість. Співмешканець заніс її до будинку та викликав швидку. Проте лікарі констатували лише смерть. Чоловік сказав, що жінка впала з висоти власного зросту і травмувалася.

Після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що потерпілу побили. Знаряддя злочину – її ходунки.

Співмешканець зізнався у злочині. Він сказав, що побив її під час сварки. У ході перевірки стало відомо, що підозрюваний – уродженець Франківщини і уже відбував покарання в місцях позбавлення волі за вбивство своєї першої дружини.

Зловмиснику оголосили підозру згідно ч.2 ст. 121 кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Чоловікові обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство.

Коментувати

Попередня стаття

Чоловік з Гусятинщини у Тернополі вчинив два пограбування і отримав 11 років тюрми

Наступна стаття

На Чортківщині за 9,7 млн грн. ремонтуватимуть дорогу Стара Ягільниця – Нагірянка