Житель Теребовлянщини вдарив сусіда палицею по голові і проламав йому череп

поліція

Майже тиждень житель Теребовлянської територіальної громади перебував дома з проломаним черепом.

Проте, коли біль став нестерпним, він звернувся до лікарні. Медики про травмованого 33-річного чоловіка повідомили поліцію.

Про це сьогодні, 10 січня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, передає ternopolis.te.ua.

За словами начальника відділення поліції №3 Теребовлі Андрія Купчака, напередодні нового року, 31 грудня, до потерпілого прийшов знайомий. Між чоловіками виник конфлікт і гість схопив палицю й кілька разів вдарив нею господаря по голові. Чоловік втратив свідомість, але ні медиків, ні поліцію  не викликав.

Дев’ятого січня жителю Теребовлянщини стало погано, дружина викликала швидку. Рентген показав, що у нього крововилив та перелом черепа. Чоловіка госпіталізували у реанімаційне відділення.

Встановили працівники поліції особу дебошира – це раніше судимий уродженець Закарпаття, 1993 року народження. Він притягувався до відповідальності за тілесні ушкодження. У суді розглядається й провадження згідно статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ.

Останній факт працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань згідно із ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу.

Коментувати

Попередня стаття

Поблизу Чорткова зіткнулися три автомобілі. Двоє людей травмовано (ФОТО)

Наступна стаття

На трасі Львів – Тернопіль водій “Фольксвагена” в’їхав у дерево. Четверо травмованих