На Теребовлянщині у результаті ДТП травмувалися троє людей

ДТП на Тернопільщині

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у суботу, 8 січня, неподалік села Варваринці, що на Теребовлянщині.

Про це сьогодні, 10 січня, інформують у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

У суботу ввечері, о 22:33, на лінію “102” надійшло повідомлення від невідомого про те, що на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль, неподалік села Варваринці, трапилася ДТП. За попередньою інформацією, водій автомобіля Ford Escort не впорався з керуванням, з’їхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Opel Astra.

Водієві Ford(а) та двом пасажирам надали меддопомогу й госпіталізували. За фактом ДТП проводиться розслідування.

Загалом, як інформують у прес-службі обласної поліції, впродовж 8 та 9 січня на дорогах Тернопільщини трапилися три аварії з потерпілими, у яких травмовано 9 людей.

За прогнозами синоптиків, у найближчі дні на Тернопільщині очікується сильний сніг, ожеледиця, поривчастий вітер, зниження температури повітря. Працівники поліції закликають як водіїв, так і пішоходів бути особливо уважними та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

За можливості поліцейські радять не користуватися автомобілями, перечекати негоду вдома. Якщо такої змоги немає, то їдьте повільно й максимально обережно, дотримуйтеся  дистанції, не вдавайтесь до різких маневрів.

Слід бути уважними і пішоходам. Рухайтеся по тротуарам з обережністю, переходьте дорогу тільки в установлених для цього місцях, не виходьте на проїзну частину прямо перед транспортним засобом – водій просто не встигне загальмувати.

У разі виникнення надзвичайної ситуації на дорозі, повідомляйте на спецлінію 102.

Читайте також:
Поблизу Чорткова зіткнулися три автомобілі. Двоє людей травмовано (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

На трасі Львів – Тернопіль водій “Фольксвагена” в’їхав у дерево. Четверо травмованих

Наступна стаття

У бучацьких Озерянах спіймали п’яного водія, який їхав по всій дорозі. Що йому за це буде?