Поблизу Теребовлі масштабна аварія: зіткнулися чотири автомобілі (ФОТО)

ДТП Кровінка

Дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої зіткнулися чотири автомобілі, трапилася сьогодні, 22 квітня, у селі Кровінка, що поблизу Теребовлі.

Про це інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Вранці о 10:08 на номер екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на автодорозі поблизу с. Кровінка Теребовлянської територіальної громади.

На даній ділянці відбулось зіткнення чотирьох легкових автомобілів.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Geely», громадян 1961 року народження, житель м. Ізюм Харківської області опинився заблокованим в салоні понівеченого транспортного засобу. Чоловік отримав численні травми різного ступеня важкості та потребував негайної допомоги.

Для проведення рятувальних робіт на місце події залучався черговий караул 1-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники оперативно вивільнили потерпілого та передали працівникам екстреної медичної допомоги, які госпіталізували його до Теребовлянської міської лікарні.

На місці події також працювала слідчо-оперативна група поліції, яка встановлює обставини та причини автопригоди.

Нагадаємо, у середу, 20 квітня, на трасі Тернопіль – Хмельницький поблизу села Мовчанівка зіткнулися три автомобілі, один з водіїв отримав травми.

Олег КУРИЛО

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: Дякую усім тернополянам, які щодня наближають перемогу України

Наступна стаття

Великдень 2022: історія, традиції та звичаї святкування