Жителя Кременеччини судитимуть за вбивство батька та брата

Слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт щодо 32-річного жителя Кременецького району, який позбавив життя двох своїх близьких родичів.

Про це сьогодні, 2 травня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Нагадаємо, кримінальна подія трапилася у лютому. У ході досудового розслідування було встановлено, що підозрюваний під час конфлікту з батьком наніс йому декілька ударів кухонним ножем по тілу.

Внаслідок проникаючого поранення 62-річний чоловік помер на місці події. У момент інциденту в будинку також перебував 35-річний брат зловмисника. Він спробував заступитися за батька, проте це лише більше роздратувало підозрюваного і він накинувся на родича з ножем. Від отриманих травм чоловік помер через декілька днів у лікарні.

Поліцейські затримали жителя Кременецького району. Йому оголосили підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 121 КК України (умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого).

На час проведення досудового розслідування фігурант перебував під вартою. Процесуальне керівництво у справі здійснювала Тернопільська обласна прокуратура. Невдовзі житель Кременеччини вислухає вирок суду.

Коментувати

Попередня стаття

На Бережанщині дотла згоріла господарська будівля (ФОТО)

Наступна стаття

На Шумщині внаслідок ДТП загинув водій “Жигулів” (ФОТО)