На Бережанщині автомобіль GEELY злетів у кювет – травмувалася дворічна дитина

село Куряни

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася у четвер, 5 травня, у селі Куряни, що на Бережанщині.

Про це сьогодні, 6 травня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Вчора, близько 13:30 на автодорозі Бережани-Рогатин жителька Саранчуківської територіальної громади, керуючи автомобілем GEELY в селі Куряни, що на Бережанщині, не впоралася із керуванням, допустила з’їзд в кювет, де транспорт перекинувся. На момент ДТП у салоні авто перебувала дитина, 2020 року народження, і не в автокріслі.

Дворічну дівчинку з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості бригада екстреної допомоги госпіталізувала до дитячої лікарні.

 У кермувальниці взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство згідно зі статтею 286 ККУ.

Працівники поліції звертаються до усіх учасників дорожнього руху не ігнорувати правила безпеки, а особливо ті, які стосуються дітей. Згідно з ПДР транспортування дітей віком до 12 років і зростом до 145 см забороняється без спеціальних утримувальних пристроїв.

Дитяче автокрісло захищає малюка при будь-яких ДТП і утримує його в стабільному положенні при різких поворотах і прискореннях.

Нагадаємо, днем раніше аварія з потерпілими трапилася на Гусятинщині – на автодорозі Яблунів – Гримайлів нетверезий водій виїхав на зустрічну смугу і збив мотоцикліста.

Коментувати

Попередня стаття

У Хоростківській громаді згорів навантажувач “Маніту”

Наступна стаття

AMarkets: заробіток на інвестиціях в режимі реального часу