Поблизу Зборова п’яний водій давав патрульним 2000 гривень хабаря

Фото ілюстративне

Порушив правила дорожнього руху, а з метою уникнення відповідальності, запропонував правоохоронцям неправомірну вигоду мешканець Тернопільського району.

Тепер йому загрожує ще й кримінальна відповідальність.

Про це сьогодні, 27 травня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Транспортний засіб  поліцейські зупинили  на автодорозі поблизу Зборова та зафіксували, що водій керував авто у нетверезому стані. Під час складання адміністративного матеріалу за ст.130 КУпАП порушник пропонував поліцейським неправомірну вигоду в сумі 2000 гривень. Чоловіка попередили про кримінальну відповідальність, однак він намагався відкупитися.

На місце викликали слідчих. За фактом злочину  відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.369 (пропозиція хабара службовій особі) ККУ. Винуватцю загрожує штраф, обмеження або позбавлення волі на термін до чотирьох років. Понесе кермувальник і адміністративну відповідальність.

Нагадаємо, 24 травня у Хоросткові зіткнулися автомобіль та велосипед. Внаслідок ДТП 72-річний водій двоколісника отримав травми та був госпіталізований у лікарню. 

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільському ставі ловитимуть п’яних водіїв плавзасобів

Наступна стаття

У Гримайлові внаслідок зіткнення з вантажівкою травмувався водій “Сітроена” (ФОТО)