Житель Бучаччини через образи вкрав мопед у знайомого

Старі Петликівці

Незаконне заволодіння транспортом інкримінують працівники відділення поліції №2 (м. Бучач) 27-річному жителю Чортківського району. Чоловік викрав мопед односельчанина.

Про це сьогодні, 31 травня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Про пропажу транспорту поліцейським заявив житель села Старі Петликівці. Розповів, що припаркував транспорт поблизу місцевої крамниці. Коли ж повернувся – мопед зник.

Правоохоронці  оперативно розшукали транспорт та зловмисника, який його викрав. Як попередньо  з’ясувалося в ході розслідування, скутер викрав місцевий житель. Він через особисті неприязні відносини у такий спосіб вирішив пожартувати над потерпілим. «Хонду» відкотив у сховок неподалік магазину. Бачив, як власник його шукав,  проте так і не зізнався у скоєному.

Жарт завершився відкриттям кримінального провадження. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом злочину передбаченого статтею 289 ККУ розпочато кримінальне провадження.Тепер доведеться відповісти за необдуманий вчинок. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, як раніше повідомлялося, у Тернополі у під’їзді житлового будинку 44-річний житель Скалата пограбував 69-річного пенсіонера.

Коментувати

Попередня стаття

На Борщівщині внаслідок пожежі загинув 62-річний чоловік (ФОТО)

Наступна стаття

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ станом на ранок 1 червня