У Заліщиках п’яний водій давав поліцейським 2000 гривень хабаря

Фото ілюстративне

Хабарем чоловік намагався вирішити питання непритягнення його до адміністративної відповідальності за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння.

Про це сьогодні, 8 липня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

На лінію 102 надійшло повідомлення від інспектора сектору реагування патрульної поліції відділення поліції  у місті Заліщики про те, що житель села Лисівці, котрого зупинили за порушення правил дорожнього руху і під час спілкування з ним був відчутний різкий запах алкоголю, пропонує поліцейським 2 000 гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та задокументувала факт пропозиції неправомірної вигоди.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу – пропозиція неправомірної вигоди службовій особі.

Адміністративний протокол за  керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння – стаття 130 КУпАП на водія теж  складено.

За скоєні порушення водієві загрожують два штрафи на загальну суму 34000 гривень – 17000 гривень за пропозицію хабаря і ще стільки ж за нетверезе керування транспортним засобом.

Нагадаємо, 5 липня у селі Нагірянка водій вантажівки DAF, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керування та допустив перекидання транспортного засобу

Коментувати

Попередня стаття

У Тернопільському озері втопився 23-річний житель Лановеччини

Наступна стаття

У Тернополі житель Херсону виліз на пам’ятник Гереті, щоб зробити селфі