2,2 проміле: у Монастириськах спіймали і покарали дуже п’яного водія

драгер, алкотестер

Монастириський районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 19 лютого цього року у місті Монастириська. В обідню пору на вулиці Шевченка працівники поліції зупинили водія автомобіля “Мітсубісі Галант”, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Огляд на стан сп’яніння проводився на місці зупинки. Драгер показав результат 2,21 проміле, що в 11 разів вище допустимої норми і це вважається сильним ступенем алкогольного сп’яніння.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судовому засіданні водій свою провину визнав.

Дослідивши матеріали справи, Монастириський районний суд постановив водія автомобіля “Мітсубісі Галант” визнати винним у вчиненні інкримінованого порушення і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Постанова судді уже набрала законної сили.

Нагадаємо, раніше у Монастириськах аналогічне покарання отримав водія автомобіля “Фольксваген Джетта”, у крові якого було виявлено 2,79 проміле алкоголю.

Коментувати

Попередня стаття

У Козівській громаді під час відкачування меду помер 69-річний чоловік

Наступна стаття

У Більче-Золотому водійка “Шевроле” в’їхала у цегляну огорожу